Haaland9 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 500 GB SSD Ekran kartı GTX 1660 Super Anakart Gigabyte B450M H İşlemci Ryzen 5 3500X Valorant'ta çok yaşadım bu sorunu bugün. Oyunun ortasında bir anda yeniden başlatıyor. Sorunu nedir?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.128 Makaleler 14 Çözümler 130 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 19 Ekim 2025 #2 İşlemci veya ekran kartı çok ısınıyor olabilir bu nedenle de kendini korumaya almak için yeniden açıyordur. Artı 0 Eksi
İşlemci veya ekran kartı çok ısınıyor olabilir bu nedenle de kendini korumaya almak için yeniden açıyordur.
KS KS Haaland9 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2025 #3 Motionless IN White dedi: İşlemci veya ekran kartı çok ısınıyor olabilir bu nedenle de kendini korumaya almak için yeniden açıyordur. Genişletmek için tıkla... Reis bugün oldu sadece dün olmadı ama ısı değerlerini takip edip buraya yazıcam. Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: İşlemci veya ekran kartı çok ısınıyor olabilir bu nedenle de kendini korumaya almak için yeniden açıyordur. Genişletmek için tıkla... Reis bugün oldu sadece dün olmadı ama ısı değerlerini takip edip buraya yazıcam.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.128 Makaleler 14 Çözümler 130 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 19 Ekim 2025 #4 Windows güncellemesi yaptıysan belki ondan olabilir veya oyuna güncelleme geldiyse olabilir. Dosya doğrulaması veya sil-yükle denenebilir. Artı 0 Eksi
Windows güncellemesi yaptıysan belki ondan olabilir veya oyuna güncelleme geldiyse olabilir. Dosya doğrulaması veya sil-yükle denenebilir.
KS KS Haaland9 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #5 Isı değerleri normal olması gerektiği gibi yeni güncelleme yaptım diye oldu herhalde Hata hala devam ediyor. Yeni SSD veya kule tipi fan aldım ısınması da yok yine de yeniden başlatıyor ne yapacağım ben delirmiş durumdayım. Son düzenleme: 29 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
Isı değerleri normal olması gerektiği gibi yeni güncelleme yaptım diye oldu herhalde Hata hala devam ediyor. Yeni SSD veya kule tipi fan aldım ısınması da yok yine de yeniden başlatıyor ne yapacağım ben delirmiş durumdayım.