Oyun oynarken internetten dolayı oyundan düşüyorum

Geçmişte 16mbps alırken ADSL ile ne zaman download yapsam hep max hıza ulaşınca kopma yaşanırdı o yüzden internet hızımı, sağlayıcıyı arayıp belli bir hıza sabitletiyorum.

Az önce yaptığım görüşmede ise 16mbps hız alırken hızımı 10'a sabitlemelerini rica ettim belki bir gelişme yaşanması adına.

Kullandığım tarife 16mbps hız sınırlı. Kendim 10'a sabitletiyorum.
Hocam ADSL kablolar eski teknoloji. Büyük ihtimalle de yıpranmıştır. Mahallede fiber varsa apartmanla anlaşıp imza toplayın fiber getirsinler. Ki köy yerinde değilseniz büyük ihtimalle fiber vardır.

Pekala internet paketimi yükseltip 50mbps ye yükselttim ve şimdi 45bit kadar hız alıyorum hız yönünden sıkıntı yok. maalesef müstakil ev de yaşadığım için bulunduğum sokağa fiber alt yapısı inşa edilmedi.

Dosya Ekleri

• 1661504943657.png
    1661504943657.png
    70 KB · Görüntüleme: 39
Türk Telekom'un hizmetinizden şüphe yok ama vereceğiniz paraya farklı internet servis sağlayıcılarından daha iyi daha hızlı internet alabilirdiniz.
Bulunduğum mevkide maalesef türk telekom hattından başka alt yapı yok dolayısıyla başka sağlayıcıdan hizmet alsam bile aynı hat üstünden geleceği için sorunlar kendini tekrar etmeye devam edecek gibi duruyor.. sağlık olsun ne diyelim. Hızlı yanıtlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim dostlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı