alyhan07
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba herkese. Kardeşim Rust experimental diye bir oyun yüklemiş. Oynarken yüksek derecede işlemci ve ram kullanıyor oyun. FX 6350 4.6 Ghz oc li ve 8 GB ram bulunmakta. İşlemci kullanımım yüksek seviyede olduğu için ısınıyor fakat benim anlayamadığım konu ise işlemci sıcaklığı 64 dereceye gelince çekirdek hızları düşüyor 45 fpslerde olan oyun 15 fpslere iniyor ( 3-4 saniye kadar ) ve sıcaklıklarda 6 derece civarı düşme yaşanıyor ve tekrar çekirdek hızları artıyor. Bu işlem sürekli tekrarlanıyor. Yalnız başka oyunlarda bununla karşılaşmadım. Fakat daha öncede bir oyunun bu kadar işlemci kullandığını görmedim. Prime 95 testlerinde de aynı şekilde oluyordu sıcaklıklar 64 dereceye geldiği zaman tekrar düşüp tekrar artıyordu fakat çalışmayı durdurmuyor. Sadece çekirdek hızları azalıyor. Sizce bu durum normal bir şey mi yoksa benim donanımım da mı bir sorun var ? Özellikle konu hakkında bilgili olan arkadaşlar varsa onlardan yardım almak isterim. Çünkü bir süredir aklımı kurcalıyor. Artık canımı sıkmaya başladı
Şimdiden teşekkürler herkese iyi günler arkadaşlar. @Recep Baltaş
Konu günceldir.
@Recep Baltaş Kusura bakmayın meşgulde olabilirsiniz bilemiyorum ama tekrar hatırlatmam gerektiğini düşündüm. Konu günceldir.
@Recep Baltaş hocam bu konuda bekleniyorsunuz.
Konu burada da var fakat cevap alamadım@Mikail Fidan . Yardimlarinızı bekliyorum.
Mobilden yazmıştım etiketleyememişim @MF yardımlarınızı bekliyorum.
Konu günceldir.
@Recep Baltaş Kusura bakmayın meşgulde olabilirsiniz bilemiyorum ama tekrar hatırlatmam gerektiğini düşündüm. Konu günceldir.
@Recep Baltaş hocam bu konuda bekleniyorsunuz.
Konu burada da var fakat cevap alamadım@Mikail Fidan . Yardimlarinızı bekliyorum.
Mobilden yazmıştım etiketleyememişim @MF yardımlarınızı bekliyorum.