Oyun oynarken laptopun şarjı azalıyor

Berkay4154

Kilopat
Daha fazla  
O konuda haklısın ama üni için aldığım için başka çarem yoktu
Üniversitede o kadar uzun süre oyun oynayacak vakit buluyorsanız o da enteresan ama tercih konusunda haklılık payınız var tabi. Gönül isterdi ki refahı yüksek ülkelerdeki gibi iki bilgisayar alabilelim.

Lemi Galip

Megapat
Makaleler
1
Yer
Nevşehir Merkez
Arkadas bir sürü yorum okudum ama alaka veremedim. Laptop ile oyun oynarken batarya ile şarj arasında performans farkı olur ki şarjda oyun oynayıp diğer işlerde çekerse normaldir. Arkadaşın anlattığı ise normal bir durum değil. Sarj aleti problemli gibi duruyor. Cihazı garantiye yolla ve şarj cihazı degisimi talep et.

Ege Hanedar

Terapat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster abra a5 v16.7 Lenovo IdeaPad Gaming 3 3050
Adaptör donanıma güç yettiremiyordur, bazı cihazlarda karşılaşılabilen bir durum. Adaptör kac W?

TANER006

Hectopat
Her oyunda olmuyor ama olan oyunlarda çok garibime gidiyor. Geçenlerde oyun bulamadım Crysis oynayayım dedim 2 ve 3 oynarken şarj azalıyor. 2'de 95'te sabitleniyor 3'te 80'lere kadar iniyor ama BF1, portal RTX ve GTA 5 gibi daha ağır oyunlarda şarj azalmıyor. Ekran kartından dolayı düşündüm ama portal da %100 kullanımda olmasına rağmen düşmedi ve 1 saat kadar oynamıştım ama Crysis oyunlarında en düşük ayarda bile daha 20.dakikada inmeye başlıyor bu sadece Crysis'de olmuyor ETS 2 (bazen azalıyor), Far Cry 5, Severed Stealde'de azalma oluyor ve en düşük ayarlarda olmasına rağmen.

Bazı firmalar her şeyden çalıyor. Adaptör güç yetersizliği.

Yeni konular

Yukarı