Oyun oynarken mavi ekran hataları

Ben de bu güne kadar hep BSOD alıyordum bu gün @claus bana yardımcı oldu kablosuz ağ sürücüsünü yükledim düzeldi. Siz de kasa kullanıyorsanız belki Ehternet sürücüsü yüklemek çözüm olabilir ama işin profesyoneli değilim yani kararınızı buna göre verin :D

Mavi ekranın bir çok sebebi olabilir. Mesela, HDD artık doğru düzgün çalışmazsa sistem okuma yazma yapamayınca kendini kitler, donar görev yöneticisinde %100 disk kullanımı olarak görünür sonra okuma yazma yapamayacak duruma gelince sistem çöküyor aniden mavi ekran hatası verebiliyor bu benim yaşadığım mavi ekran sorunuydu. Başka sebeplerden dolayı da olabilir bunu ilk önce kendiniz gözlemlemelisiniz.

"Belki", "mesela" ile olacak bir tanım olamaz mavi ekranda. Genelleme yapılamaz.
@Irmak Ermiş GPU sürücünüzde sorun var. Sürücülerinizi güncelleyin güncel değilse. Razer bir cihaz kullanıyorsanız onun da sürücü ve güncel yazılımlarını kurun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı