Oyun Oynarken Sinirlenince Ne Yapılmalı?

Arkadaşlar oyun oynarken çok tilt oluyorum. Çıldırıyorum adeta. Hele takım arkadaşım kötü oynuyorsa... Ama merak etmeyin. Takımıma hiçbir zaman yansıtmam olan bana oluyor :D Peki tilt anında ne kırabilirim ? Ekipmanlar olmaz pahalılar bir daha alamam :D Sinir birden geçmiyor. Ne yapabilirim bir el atın.
Dışarı çıkıp hava alabilirsin. Kuş, börtü, böcek bilimum hayvan ve neşriyatın fotoğrafını çekebilirsin. Hiç olmadı deniz kenarında derin bir nefes çekip "yaşamak ne güzelmiş" diyebilirsin. İşin özü, dışarıda hayat var, hayatını bilgisayar karşısında geçirme.

Kesin çözüm :D

Dosya Ekleri

• www.gif
    www.gif
    880,3 KB · Görüntüleme: 185
Soguk su iyi gelir, ama hic sinirlenmiyorum ben hele hele oyunlarda asla sinirlenmem, adi üstünde oyun.
Yani oyun bizi eglendirmek icin eger beni geriyorsa oynamam. :)
Bende de aynı olay var ve kafam rahat. İnsanlar birbirine küfürler savuruyor ya da ne bileyim birbirlerini suçluyor yok sen şu heroyu almasaydın kazanırdık veya sadece toxic olmayı seçiyor. Açıkçası çok takmayıp oyuna odaklanıyorum ve aynısını o adama da söylüyorum. Çünkü hakaret etmek(blame) hiçbir şeyi değiştirmiyor hatta daha da kötüye sürüklüyor o yüzden onun yerine oyuna odaklanması ve birbirimize destek olabilirsek kazanacağımızı söylüyorum. Çünkü oyunun amacı eğlenmek ve keyifli vakit geçirmekken neden insanlar birbirine hakaret edip bu zevkli anları mahvetsin ki? Gerçekten anlamak zor ve işin kötüsü yaşı küçük olanlar yapsa neyse de almış yaşını gitmiş adamlar da bile var bu.
Not: Bu arada Overwatch oynuyorum. Eğer eklemek isterseniz PSN: Goktug9559 PC(Battle.net): MajorGhost#2160. İki platformda da Diamond eloda sürünüyorum. Bir türlü Master olamadım.

Doktorluk bi mesele yok bence oyun oynarken kazanmak istiyen ve oyunu ciddiye alan herkes sinirlenebilir ben sinirden masayı yumrukladığımı hatırlarım.

Eskiden bende de olurdu. Taa ki duvara yumruk atıp kemiği çatlatana kadar. Bileğin çatlamasıdır, ağrısıdır, duvarın göçmesidir hiç umrumda olmadı. Tek sorun ailem nasıl oldu diyince anlatmaya utanmam. Artık sinirlenince tam biryerlere vuracakken belki biri görür duyar diye vuramıyorum. Bu sayede 3 sn gibi bir boşluk oluyor ve sinir geçiyor.

Amfiyi son sese alıp yüksek sesle bağırarak Thunderstruck çalınması önerilir. Ya da küfretme camiasında yaratıcılığını da konuşturabilirsin oyunda. O da olmadı kendine bir kum torbası al tavana as. Hıncını ondan çıkarırsın. Üçü de sinirini atmana yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı