Oyun Oynarken Sistemin Kapanması

OnurSayg1

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bilgisayarimda daha once böyle bir sorun yaşamamıştım. Kısaca anlatmak gerekirse oyun oynarken (herhangi bir oyun) 10 dakika sonra falan bilgisayarim aniden kapanıyor ve power tuşuna bastığımda açılmıyor. Ancak bilgisayarın fişini çekip geri taktığım zaman açabiliyorum bilgisayarı. İnternet de arastirdim fakat çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.

Herkese merhaba. Bilgisayarimda daha once böyle bir sorun yaşamamıştım. Kısaca anlatmak gerekirse oyun oynarken (herhangi bir oyun) 10 dakika sonra falan bilgisayarim aniden kapanıyor ve power tuşuna bastığımda açılmıyor. Ancak bilgisayarın fişini çekip geri taktığım zaman açabiliyorum bilgisayarı. İnternet de arastirdim fakat çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Lütfen sistem özelliklerinizi yazın.
Oyun oynarken bilgisayarın sıcaklık değerlerini buraya yazabilir misiniz ?(Msı Afterburner)
Yüksek ihtimalle sıcaklık problemi gibi duruyor.

Amd FX 6100
Sapphire RX 470 GPU
600W PSU
ASUS M5A97 R.20 MB

İşlemci sıcaklığı oyun oynarken 60-70c arasında değişiyor. Ekran kartı ise 60c de sabit. Bu arada elimle kontrol ettim psu çok ısınıyor acaba sorun onunla ilgili olabilir mi ?

Amd FX 6100
Sapphire RX 470 GPU
600W PSU
ASUS M5A97 R.20 MB

İşlemci sıcaklığı oyun oynarken 60-70c arasında değişiyor. Ekran kartı ise 60c de sabit. Bu arada elimle kontrol ettim psu çok ısınıyor acaba sorun onunla ilgili olabilir mi ?
Olabilir. Psu markasını/özelliklerini yazar mısınız ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı