Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 29 Temmuz 2022 #51 thetesto dedi: Selam FIFA da V-Sync açık olması mı iyi kapalımı. Genişletmek için tıkla... Onu da rekabetçi olarak oynuyorsanız (mesela fut modu) kapalı kullanmanızı tavsiye ederim.
thetesto dedi: Selam FIFA da V-Sync açık olması mı iyi kapalımı. Genişletmek için tıkla... Onu da rekabetçi olarak oynuyorsanız (mesela fut modu) kapalı kullanmanızı tavsiye ederim.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.940 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 29 Temmuz 2022 #52 Ben şunu anladım. GTA oynarken vs. açacağım fakat FPS oyunlarında açmayacağım.
I Am Bunny.exe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük kodlama işlemleri ve editörlük. 4 Ağustos 2022 #53 Furkan Borak dedi: Ben şunu anladım. GTA oynarken vs. açacağım fakat FPS oyunlarında açmayacağım. Genişletmek için tıkla... Kisaca Anlatayim Sana @Furkan Borak Eger Oyun Ekraninda Ani Fps Dusmesi Veya Stopping Hatasi Varsa O Zaman Ac Fps Dusecek Ama Stopping,Ani Fps Dusmesi,Kasma Sorunlari Gidecek
Furkan Borak dedi: Ben şunu anladım. GTA oynarken vs. açacağım fakat FPS oyunlarında açmayacağım. Genişletmek için tıkla... Kisaca Anlatayim Sana @Furkan Borak Eger Oyun Ekraninda Ani Fps Dusmesi Veya Stopping Hatasi Varsa O Zaman Ac Fps Dusecek Ama Stopping,Ani Fps Dusmesi,Kasma Sorunlari Gidecek
goatcan Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 678 4 Ağustos 2022 #54 Furkan Borak dedi: Valorant oynuyorum. 165 Hz 1 ms monitörü var, 250 300 alıyorum. Sizce V-Sync açmalıyım? Yücelik 3'üm. Genişletmek için tıkla... V-Sync acinca, input-lag oluyor. Acma derim.
Furkan Borak dedi: Valorant oynuyorum. 165 Hz 1 ms monitörü var, 250 300 alıyorum. Sizce V-Sync açmalıyım? Yücelik 3'üm. Genişletmek için tıkla... V-Sync acinca, input-lag oluyor. Acma derim.
I Am Bunny.exe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük kodlama işlemleri ve editörlük. 4 Ağustos 2022 #55 goatcan dedi: V-Sync acinca, input-lag oluyor. Acma derim. Genişletmek için tıkla... Bence de. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022