Creaters
Hectopat
Abi o hiç yırtılma görmemiş ki nereden bilsinHocam oyunda ekran yırtılması var mı? Bunun neresini bilemeyeceksiniz ki?
Abi o hiç yırtılma görmemiş ki nereden bilsinHocam oyunda ekran yırtılması var mı? Bunun neresini bilemeyeceksiniz ki?
Bende de Freesync aktifken 80 Hz altına düştüğünde kenarlarda beyaz ışık şeklinde inverse ghosting oluyor. Daha yukarı değerlerde sorun olmuyor. Bir de koyu tonlarda belirginleşiyor. Native Freesync-amd kart kullanıyorum.hocam aynı monitör native freesync ve gsync uyumluydu ama neden bilmem freesync (amd ekran kartında) hareket bulanıklığı gibi bir his verdi gsync (nvidia ekran kartı) bu olmadı
Abi o hiç yırtılma görmemiş ki nereden bilsin
Hayır, gözüne batmıyorsa kesinlikle açma. Zaten 250-300 FPS alıyormuşsun ne kadar yüksek FPS o kadar düşük gecikme.ASUS TUF Gaming VG27vq 27" 165 Hz 1ms sence açayım mı?
Şuan bende ekran yırtılması var maalesef sanırım laptop paneline zarar geldi.Abi o hiç yırtılma görmemiş ki nereden bilsin
Paketteki sigara yakmış olmasın paneli?Şuan bende ekran yırtılması var maalesef sanırım laptop paneline zarar geldi.
Yok be hocam sigarayı bırakalı çok olduPaketteki sigara yakmış olmasın paneli?
Hahah ben de neler düşünüyorum. Hayatım boyunca hız aşırtma yapmadım yapmam da.Yok be hocam sigarayı bırakalı çok olduCRU mu neydi şu moniör hz overclock yapıyordu. Sanırım ondan sonra oldu.
Hocam takılma varsa açacaksın yoksa gerek yok.Arkadaşlar hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim lakin gerçekten anlayamadım. Açılmalı mı açılmamalı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.