Oyun oynarken webcam kaydı

Katılım
23 Şubat 2014
Mesajlar
46
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Teknoloji Tutkunu
Oyun oynarken, oyun ile birlikte webcam kaydını alabileceğim bir program var mı?
Fraps ve Bandicam'da böyle bir özellik yok farklı bir alternatif var mı acaba?
Örnek aşağıdaki gibi.
ADmSlsw.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia'nın GeForce Experience programında ShadowPlay diye video kayıt programı var. Onun içerisinde sanırım böyle bir şey mevcut. Ben kamera kullanmadığım için tam bilmiyorum ama bence ShadowPlay'ı araştır.
 
ShadowPlay'de yoktu. Sadece Twich için izin vardı. Ama en son güncelleme ile geldi diye biliyorum. Olmadı kendini kamera ile kayıt edip, render programı ile videoya birleştirirsin.

Konuyu çarpıtma :D Kamera ile oyun oynarken kendini kayıt edeceksin. Sonra o kamera kaydını, çektiğin oyun videosu ile render programı yardımıyla birleştireceksin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Render Programı ile yapabilirim ama bunu yapıcak bir yazılım muhakkak vardır diye düşünüyorum. Xsplit Gamecaster programına baktım malesaf ondan da böyle bir özelik yok.
 
DawnArk WebCamRecorder Pro ben bunu kullanıyorum ama o olay şöyle oluyo hem Fraps'tan kaydediyosun hemde kameradan sonra bir video düzenleme ile iki görüntüyü birleştiriyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı