Oyun oynayınca daralıyorum, performansım düşüyor

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, bugün normal bir şekilde oyuna girdim ve 1 saat sonra çıktım, daraldım. Normalde oyuna bir girdim mi en az 3 saat oynardım. Bir gün sonra tekrar oyuna girdim, bu sefer 1 saat değil de 10 dakika oynayıp çıktım. Aslında o kadar oynamak istiyorum ki ama sanki önümde bir engel var, daralıyorum, oynayamıyorum gibi. Bu sefer kendi kendime bir düşündüm acaba sistemim düşük tüm oyunlarım piksel grafikli olduğu için mi? Sonra tekrar isteğim çoğalıyor, giriyorum CS falan, bu sefer performansım düştüğü için daralıyorum. Acaba ne yapabilirim?

Merhaba arkadaşlar, bugün normal bir şekilde oyuna girdim ve 1 saat sonra çıktım, daraldım. Normalde oyuna bir girdim mi en az 3 saat oynardım. Bir gün sonra tekrar oyuna girdim, bu sefer 1 saat değil de 10 dakika oynayıp çıktım. Aslında o kadar oynamak istiyorum ki ama sanki önümde bir engel var, daralıyorum, oynayamıyorum gibi. Bu sefer kendi kendime bir düşündüm acaba sistemim düşük tüm oyunlarım piksel grafikli olduğu için mi? Sonra tekrar isteğim çoğalıyor, giriyorum CS falan, bu sefer performansım düştüğü için daralıyorum. Acaba ne yapabilirim?
Bir süre ara vermeye çalış, ya da farklı kategorideki oyunlara yönel. Mesela Stardew Valley seni rahatlatacak bir oyun olabilir. Sistem gereksinimleri de gayet düşük.

Oynamak zorunda değilsin.

Hocam eğer oyun oynamayı gerçekten seviyorsan ve illa oynayacağım dersen kalkar kalkmaz oynama tüm işlerini hallet. Gününü kıymetli geçir, gün sonunda oyna öyle olunca hem değerini anlarsın hem de bir kafa dağıtmış olursun. Büyük ihtimal zaten sınav günleri yaklaştığı için stresli oluyorsun o yüzden dersini falan çalış ve hallet. Ondan sonra kafan rahat olunca oyna her zaman oyun oynarsan tabii ki de bir süre sonra sıkılırsın ve oynadığın oyunlar can sıkan CS:GO gibi oyunlar olmasın. Mesela Stardew Valley'ya da Minecraft (offline) ya da Slime rancher gibi tatlı ve kafa yormayan oyunlar senin için çok daha iyi olur.

Skyrim'a,Fallout New Vegas'a ve Command & Conquer Red Alert 2'ye başla CS'i Ms'yi unutursun

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı