Oyun oynayınca daralıyorum, performansım düşüyor

Hocam eğer oyun oynamayı gerçekten seviyorsan ve illa oynayacağım dersen kalkar kalkmaz oynama tüm işlerini hallet. Gününü kıymetli geçir, gün sonunda oyna öyle olunca hem değerini anlarsın hem de bir kafa dağıtmış olursun. Büyük ihtimal zaten sınav günleri yaklaştığı için stresli oluyorsun o yüzden dersini falan çalış ve hallet. Ondan sonra kafan rahat olunca oyna her zaman oyun oynarsan tabii ki de bir süre sonra sıkılırsın ve oynadığın oyunlar can sıkan CS:GO gibi oyunlar olmasın. Mesela Stardew Valley'ya da Minecraft (offline) ya da Slime rancher gibi tatlı ve kafa yormayan oyunlar senin için çok daha iyi olur.

Şimdi niye oyun oynamaktan sıkılmadığımı anladım. Çünkü okul günlerinde oyun oynayamayıp sıkıla sıkıla hafta sonu tatilini bekliyorum.

Arkadaşlar gerçekten sorunumu çözdüm sonunda. Her gün tatildi hep PC deydim, şimdi okula gidiyorum. Okulun olmadığı günü beklediğim için bilgisayara heyecanlı bir şekilde oturuyorum ve performansım mükemmel. Herkese cevapları tavsiyeleri için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, bugün normal bir şekilde oyuna girdim ve 1 saat sonra çıktım, daraldım. Normalde oyuna bir girdim mi en az 3 saat oynardım. Bir gün sonra tekrar oyuna girdim, bu sefer 1 saat değil de 10 dakika oynayıp çıktım. Aslında o kadar oynamak istiyorum ki ama sanki önümde bir engel var, daralıyorum, oynayamıyorum gibi. Bu sefer kendi kendime bir düşündüm acaba sistemim düşük tüm oyunlarım piksel grafikli olduğu için mi? Sonra tekrar isteğim çoğalıyor, giriyorum CS falan, bu sefer performansım düştüğü için daralıyorum. Acaba ne yapabilirim?

Masa başına otur. Aralıksız 3 saat falan ders çalış. Bak bakalım nasıl oynama isteği geliyor😃
Yada 2-3 gün ara ver oyun oynamaya. Sonra hevesin gelir yine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı