Oyun parası satmak için site oluşturmak yasal mı?

sonfindikkiran

Centipat
Merhaba, fazla uzatmadan konuya gireyim.

Benim elimde yüklü Robux var (kısaca oyun parası) ben bunları satmak istiyorum. Ama satarken bir site aracılığıyla değil kendi web sitemi oluşturacağım web site yapmak için bilgim var, bu yasal oluyor mu?

Vergi ödememiz gerekiyorsa bunu nerede ve nasıl ödeyeceğiz?

Benim elimde yüklü Robux var (kısaca oyun parası) ben bunları satmak istiyorum. Ama satarken bir site aracılığıyla değil kendi web sitemi oluşturacağım web site yapmak için bilgim var, bu yasal oluyor mu?

18 yaşını doldurmuş olman lazım ve vergi mükellefi olmadan bu işi yapamazsın.

Shopier'den satabilirsin.

Dostum ne vergisi? Technopat gibi forumum vardı VIP satışlarımızda vardı herhangi bir vergi veya herhangi bir şeyle karşılaşmadım.

Dostum ne vergisi? Technopat gibi forumum vardı VIP satışlarımızda vardı herhangi bir vergi veya herhangi bir şeyle karşılaşmadım.

Ayda 200-300 TL fatura kesersen tabii karşılaşmazsın sıkıntı yaratmazlar ayda 3 bin 4 bin TL'ye çık bakalım tepene nasıl çullanırlar zararlı çıkarsın.

Ayda 200-300 TL fatura kesersen tabii karşılaşmazsın sıkıntı yaratmazlar ayda 3 bin 4 bin TL'ye çık bakalım tepene nasıl çullanırlar zararlı çıkarsın.

Denk gelmedim vereni de gormedım hack forumu üzerine forum içerisinde belli bir ticaret dönüyordu sizin dediginiz tutarın daha üstlerindeydi sadece VIP satışları degil Google AdSense'de açıktı bilmem anlatabildim mi? Harici olarak banner reklamları da mevcutdu.

Vergilik bir konu yok, teknik olarak anlaşmalı değilsen zaten sattığın pinler al sat üstünden dönmüş olacak. Şu anda da al satda da 600bine kadar mı ne vergi zorunluluğu yok. Piyasaya destek. Olsa bile genç girişimcilik programları var ki sanmıyorum 40-50k ya kadar da trafiğe yakalanmazsın. Hayırlı işler. Yasal hiç bir problem yok

Denk gelmedim vereni de gormedım hack forumu üzerine forum içerisinde belli bir ticaret dönüyordu sizin dediginiz tutarın daha üstlerindeydi sadece VIP satışları degil Google AdSense'de açıktı bilmem anlatabildim mi? Harici olarak banner reklamları da mevcutdu.

Küçük çaplı ticaretler takas üsulu düşünebilirsiniz onları fakat yüksek mevlalar dönüyorsa çok riskli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı