P Pedstrian Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods. Bu hatayı alıyorum, ne yaptıysam da düzelmedi. Var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods. Bu hatayı alıyorum, ne yaptıysam da düzelmedi. Var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
wetehe40 Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte Gaming oc 3060 ti Intel i3 13100f Kingstone 16 gb ram Rampage Helios C15 2 TB Gigabyte H610M Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi 15 Ekim 2025 #2 Vallahi aynı sorunu yasiyorum tayfadan dolayı böyle oldu benimkisi parayı çekmeye çalışıp bos karttan cekemeyince defalarca Shadow ban yiyorsun bütün kartlarını kaldir 1 hafta bekle düzelir.
Vallahi aynı sorunu yasiyorum tayfadan dolayı böyle oldu benimkisi parayı çekmeye çalışıp bos karttan cekemeyince defalarca Shadow ban yiyorsun bütün kartlarını kaldir 1 hafta bekle düzelir.