Oyun sırasında ekran yırtılması oluyor

Enes2w

Attopat
Daha fazla  
RAM
32 gb
Ekran kartı
3050 4gb
İşlemci
i5 13. nesil
Oynadıgım oyunda ekranım yırtılıyor. Remach olsun ozellikle FiveM'de. Acaba sebebi nedir? FPS'im 60 altına dusmuyor. Bilgisayarım laptop.

Önce monitörün menüsünden Adaptive synchronization (ya da Freesync & G-Sync olarak da görünebilir) açacaksın. Sonrasını Nvidia kullanan birisi gelsin anlatsın ya da Youtube yardımcı olur, ben Nvidia kullandığımda arayüzü eskiydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadas laptop kullaniyor ve ek bir monitor kullandigini da soylememis.

Hiçbir işe yaramıyor, sadece FPS sabitliyor. PC 144 Hz o kadar FPS alamıyorum FiveM'de.
Ekraniniz maksimum 144 Hz olabilir ama ayarlardan gercekten oyle ayarli mi kontrol ettiniz mi hic? Goruntu ayarlariniza gidip ekran yenileme hizinin 144 Hz oldugundan emin olun. Daha sonra FPS'yi 144 olarak kilitleyin. Isterseniz 60 FPS olarak falan da ayarlamayi deneyebilirsiniz.

Onu nasıl yapacağım?

Hocam marka model belirt yardımcı olalım bu şekilde yardımcı olması çok zor

Önce monitörün menüsünden Adaptive synchronization (ya da FreeSync & G-Sync olarak da görünebilir) açacaksın. Sonrasını NVIDIA kullanan birisi gelsin anlatsın ya da YouTube yardımcı olur, ben NVIDIA kullandığımda arayüzü eskiydi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitör kullanmadığı için kullansa bile laptoplarda dGPU kullanmadığı sürece o paneli açamaz (video ayarları kısmı ölçeklendirme vs.)

60 hertz olarak çalışıyor olabilir gta ayarlarında ilk kurulumda öyle açık geliyor

Oynadıgım oyunda ekranım yırtılıyor. Remach olsun ozellikle FiveM'de. Acaba sebebi nedir? FPS'im 60 altına dusmuyor. Bilgisayarım laptop.
GTA da Bordeless Fullscreen olunca Ekran yenileme hızı otomatik 60Hz'e düşüyor. Oyun ayarlarından tekrardan 144Hz yapın.

Oyunlarda screen tearingin bir cok sebebi olabilir donanim ve stabil calismayan isletim sistemi ayrica driver entegrasyonuna kadar gozden gecirilmeli.. Bazen birkac dokunus bazen omur torpusu..

Oyunlarda screen tearingin bir cok sebebi olabilir donanim ve stabil calismayan isletim sistemi ayrica driver entegrasyonuna kadar gozden gecirilmeli.. Bazen birkac dokunus bazen omur torpusu..
Servise verecegim teşekkürler.

Hocam marka model belirt yardımcı olalım bu şekilde yardımcı olması çok zor

Monitör kullanmadığı için kullansa bile laptoplarda dGPU kullanmadığı sürece o paneli açamaz (video ayarları kısmı ölçeklendirme vs.)

60 hertz olarak çalışıyor olabilir gta ayarlarında ilk kurulumda öyle açık geliyor
Hayır 144hz ama cogu zaman ekran yırtılması oluyor 80 fps yukarısında olmuyor aşagı inince oluyor monster laptop abra a7 v14.4

Yeni konular

Geri
Yukarı