Önce monitörün menüsünden Adaptive synchronization (ya da Freesync & G-Sync olarak da görünebilir) açacaksın. Sonrasını Nvidia kullanan birisi gelsin anlatsın ya da Youtube yardımcı olur, ben Nvidia kullandığımda arayüzü eskiydi.
Ekraniniz maksimum 144 Hz olabilir ama ayarlardan gercekten oyle ayarli mi kontrol ettiniz mi hic? Goruntu ayarlariniza gidip ekran yenileme hizinin 144 Hz oldugundan emin olun. Daha sonra FPS'yi 144 olarak kilitleyin. Isterseniz 60 FPS olarak falan da ayarlamayi deneyebilirsiniz.Hiçbir işe yaramıyor, sadece FPS sabitliyor. PC 144 Hz o kadar FPS alamıyorum FiveM'de.
Onu nasıl yapacağım?
Önce monitörün menüsünden Adaptive synchronization (ya da FreeSync & G-Sync olarak da görünebilir) açacaksın. Sonrasını NVIDIA kullanan birisi gelsin anlatsın ya da YouTube yardımcı olur, ben NVIDIA kullandığımda arayüzü eskiydi.
GTA da Bordeless Fullscreen olunca Ekran yenileme hızı otomatik 60Hz'e düşüyor. Oyun ayarlarından tekrardan 144Hz yapın.Oynadıgım oyunda ekranım yırtılıyor. Remach olsun ozellikle FiveM'de. Acaba sebebi nedir? FPS'im 60 altına dusmuyor. Bilgisayarım laptop.
Servise verecegim teşekkürler.Oyunlarda screen tearingin bir cok sebebi olabilir donanim ve stabil calismayan isletim sistemi ayrica driver entegrasyonuna kadar gozden gecirilmeli.. Bazen birkac dokunus bazen omur torpusu..
Hayır 144hz ama cogu zaman ekran yırtılması oluyor 80 fps yukarısında olmuyor aşagı inince oluyor monster laptop abra a7 v14.4Hocam marka model belirt yardımcı olalım bu şekilde yardımcı olması çok zor
Monitör kullanmadığı için kullansa bile laptoplarda dGPU kullanmadığı sürece o paneli açamaz (video ayarları kısmı ölçeklendirme vs.)
60 hertz olarak çalışıyor olabilir gta ayarlarında ilk kurulumda öyle açık geliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.