Oyun tavsiyesi

  • Konuyu başlatan Aot
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 432

Aot

Centipat
Katılım
15 Haziran 2021
Mesajlar
88
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. İyi geceler. Temmuz'da babaannemin yanına kalmaya gideceğim. Yaklaşık 2 hafta falan kalacağım. Orada internet yok ve bende şimdiden oyun bulayım indirime girdikçe alırım dedim. Bir liste yaptım. Sizce hangilerini almalıyım?( sadece bu listedekileri alacağım.)
 

Dosya Ekleri

  • 20220519_202904.jpg
    20220519_202904.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Sleeping dogs yaban atılacak bir oyun değildir. Çete ye sızmış bir polisi oynuyoruz. Konusu oynanışı güzeldir. Batman sadece Arkham City değil hepsini oyna. Her seri ayrı güzel. Hatta Gotham dizisini izle. Ekran kartın açarsa Days Gone ve re 8 tavsiyemdir. Epic Frostpunk ücretsiz vermişti. Tavsiye ederim. This War of Mine. Aklıma gelenler bunlar malum iş güç yorgunuyum. İyi eğlenceler.
 
Kuzenim Steamden Gta 3 Gta sa ve Gta Vice City almıştı. Aile hesabından oynayacağım. Ama herkes optimizasyon kötü falan demiş.
Sleeping dogs yaban atılacak bir oyun değildir. Çete ye sızmış bir polisi oynuyoruz. Konusu oynanışı güzeldir. Batman sadece Arkham City değil hepsini oyna. Her seri ayrı güzel. Ekran kartın açarsa Days Gone ve re 8 tavsiyemdir. Epic Frostpunk ücretsiz vermişti. Tavsiye ederim. This War of Mine. Aklıma gelenler bunlar malum iş güç yorgunuyum. İyi eğlenceler.
Kuzen oynarken izledim. Efsane oyun bence.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı