Oyun telefonu önerisi

Bütçe
20-25K
Hem günlük hem oyun telefonu olarak kullanılacak bir telefon arıyorum PUBG Mobile, Fortnite vs. gibi oyunlar oynayacağım ne önerebilirsiniz? (kasma donma olmasını hiç ama hiç istemiyorum)
Poco f5 en iyi işlemciyi sunar ama Fortnite androidde pek önermiyorum çok kötü optimizasyonu var.

Poco f5 en iyi işlemciyi sunar ama Fortnite androidde pek önermiyorum çok kötü optimizasyonu var.
Aynı zamanda Realme gt2 proya bakabilirsin. İşlemcisi güçlü lakin biraz ısınma sorunu olabilir.

Hem günlük hem oyun telefonu olarak kullanılacak bir telefon arıyorum PUBG Mobile, Fortnite vs. gibi oyunlar oynayacağım ne önerebilirsiniz? (kasma donma olmasını hiç ama hiç istemiyorum)

Hocam bu konuda ne kadar çok bilgili olsam da belli bir model önermeyeceğim, sadece marka olarak Samsung cihazları kesinlikle tercih etmenizi öneririm. MIUI işletim sistemi kesinlikle sorunlu ve şu an bile benim cihaz problem yaratıyor. İşlemci olarak 900k AnTuTu veren bir cihaz size çok rahat yetecekdir. Sonuç olarak Xiaomi veya türevi cihazlar kesinlikle problemli olabiliyor işletim sistemlerinden dolayı, şu an Redmi Note 11 Pro var ve işlemcisinin dandikliği ve işletim sistemi yüzünden çok problem yaşatabiliyor. Cihaz alırken kronik sorunlara dikkat ederseniz büyük sorunlar yaşamazsınız.

PUBG'yi 90 FPS oynatıyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu konuda ne kadar çok bilgili olsam da belli bir model önermeyeceğim, sadece marka olarak Samsung cihazları kesinlikle tercih etmenizi öneririm. MIUI işletim sistemi kesinlikle sorunlu ve şu an bile benim cihaz problem yaratıyor. İşlemci olarak 900k AnTuTu veren bir cihaz size çok rahat yetecekdir. Sonuç olarak Xiaomi veya türevi cihazlar kesinlikle problemli olabiliyor işletim sistemlerinden dolayı, şu an Redmi Note 11 Pro var ve işlemcisinin dandikliği ve işletim sistemi yüzünden çok problem yaşatabiliyor. Cihaz alırken kronik sorunlara dikkat ederseniz büyük sorunlar yaşamazsınız.
Oyun telefonu olarak o fiyatta Samsung mu var? Ayrıca oyun için telefon arayan bir kişi sence işletim sistemine çok takılır mı?

Fortnite için Snapdragon 8 gen 2'li cihazlar daha yüksek fps veriyormuş. 8 gen 3'ler henüz çok yeni. Yurt dışı cihaz olursa farklı öneriler de yapabilirim.

G96'dan 8 gen 3 performansı filan bekliyorsun herhalde. Samsung oyun serisi telefon çıkardı da haberimiz mi yok!

Fortnite için Snapdragon 8 gen 2'li cihazlar daha yüksek FPS veriyormuş. 8 gen 3'ler henüz çok yeni. Yurt dışı cihaz olursa farklı öneriler de yapabilirim.

G96'dan 8 gen 3 performansı filan bekliyorsun herhalde. Samsung oyun serisi telefon çıkardı da haberimiz mi yok!

Bütçe dahilinde olursa bakabilirim. Yani ASUS ROG Phone tarzı telefonlar güzel olabilir belki.

Bu tarz telefonlar Nubia Red Magic 8 Pro+

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı