Oyun telefonu önerisi

Bütçe
20-25K
Cihaz olarak süper, tam bir oyuncu telefonu. Ancak satıcıyı bilmiyorum. Sorun isterseniz.

@Enahaine ben olsam riske girmeyip Xiaomi Türkiye resmi garantili POCO F5 Pro alıp geçerdim. Acelem yoksa F6 Pro'yu beklerdim. K70 Pro büyük ihtimalle POCO F6 Pro olarak gelecek.

ASUS ROG Phone çok hoşuma gidiyor yıllardır ama Türkiye'de satılmadığı için biraz korkuyorum yani bozulsa yapacak bir şey yok. Dediğiniz gibi K70 Pro alacağım herhalde.

Fortnite için Snapdragon 8 gen 2'li cihazlar daha yüksek FPS veriyormuş. 8 gen 3'ler henüz çok yeni. Yurt dışı cihaz olursa farklı öneriler de yapabilirim.

G96'dan 8 gen 3 performansı filan bekliyorsun herhalde. Samsung oyun serisi telefon çıkardı da haberimiz mi yok!

Hocam emin ol her detayını bildiğim konu ve laf saplamana gerek yok. Xiaomi cihazlar sorunludur, kime sorsan söyler bunu. Snapdragon almak istersen Samsung da alırsın ki eleman sadece oyun oynayacağım esporter oyuncusuyum dememiş genel kullanım için demiş. Xiaomi adamı yaşlandırıyor.

Hocam emin ol her detayını bildiğim konu ve laf saplamana gerek yok. Xiaomi cihazlar sorunludur, kime sorsan söyler bunu. Snapdragon almak istersen Samsung da alırsın ki eleman sadece oyun oynayacağım esporter oyuncusuyum dememiş genel kullanım için demiş. Xiaomi adamı yaşlandırıyor.
O zaman sana bir Xiaomi 14 Pro hediye edelim. Belki fikrin değişir, gençleşip kaybettiğin yılları geri alırsın 😉

Boş muhabbet... Xiaomi'nin çok iyi cihazları var. 2 cihazım var biri Samsung diğeri Xiaomi'nin bir yakın zaman amiral gemisi. Canavar gibi cihaz. Daha önce 5 yıla yakın mi A3 kullandım. Halâ kullanılır durumda ve sıkıntısı şu an bile yok.

Boş muhabbet... Xiaomi'nin çok iyi cihazları var. 2 cihazım var biri Samsung diğeri Xiaomi'nin bir yakın zaman amiral gemisi. Canavar gibi cihaz. Daha önce 5 yıla yakın mi A3 kullandım. Halâ kullanılır durumda ve sıkıntısı şu an bile yok.

Yav hocam ben kullanmazdım MIUI. Herkes kendi dilinden konuşuyor, bence sen boş konuşuyorsun derim mesela tercihen. İşlemciyi satın alıyorlar kendi işlemcileri bile değil, her parça satın alınıyor kasa markaya aitse ne mutlu. İşletim sistemi çok önemli ve şu an aktif olarak kullandığım cihazda bununla alakalı çok sorun yaşıyorum ve at gibi Redmi logosu var cihazda, kendi deneyimimi ben biliyorum.

Yav hocam ben kullanmazdım MIUI. Herkes kendi dilinden konuşuyor, bence sen boş konuşuyorsun derim mesela tercihen. İşlemciyi satın alıyorlar kendi işlemcileri bile değil, her parça satın alınıyor kasa markaya aitse ne mutlu. İşletim sistemi çok önemli ve şu an aktif olarak kullandığım cihazda bununla alakalı çok sorun yaşıyorum ve at gibi Redmi logosu var cihazda, kendi deneyimimi ben biliyorum.

Yaşarsın tabii. En dandik Redmi'leri alıp kullanırsan Xiaomi'nin her telefonu aynı sanırsın.

Yaşarsın tabii. En dandik Redmi'leri alıp kullanırsan Xiaomi'nin her telefonu aynı sanırsın.
Aynı işletim sisteminin olduğunu söylememe gerek yok hocam, bi cihazlar bu ülkede genel olarak zaten yeni ve samsung cihazların yerini tutamaz. Nereden baksanız mantıklı olan samsung olurdu android alırken. 50k para basıp dandik cihaz alma şansınız zaten yok.

Aynı işletim sisteminin olduğunu söylememe gerek yok hocam, bir cihazlar bu ülkede genel olarak zaten yeni ve Samsung cihazların yerini tutamaz. Nereden baksanız mantıklı olan Samsung olurdu Android alırken. 50k para basıp dandik cihaz alma şansınız zaten yok.

Ben Samsung kullanıcısıyım aynı zamanda ama sadece işletim sistemi cihaz almak için tek faktör olamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı