Oyun ve depolama için 1000-1300TL SSD önerisi

Bütçe
1000-1300

TriqetraZ

Kilopat
Daha fazla  
PC toplarken Kioxia'nın Exceria model 500GB'lık SSD'sini almıştım fakat şu an daha 1.aydan doldu. Depolama ve oyunlar için bir SSD arıyorum. Bütçem 1000-1300TL arası.
2 M.2 yuvası var fakat birinde soğutucu blok var 2. alacağım SSD'yi soğutuculu mu almam gerek? Bu da 2.sorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucuya gerek yok. SSD kaç gb olsa iyi olur?

Eğer 500 GB yeterli ise bu SSD kaliteli ve ömürlük gider diyebilirim ama 500 GB yetmez diyorsan arkadaşın attığı Kingston'u alabilirsin.

Hocam biraz arşivci biriyim. Oyunları sil yükle yapmayı pek sevmiyorum. 1tb düşünüyorum o yüzden.

İndirim konusunda Kioxia G2 Plus ve attığınız modeli gördüm. 2sini de alabilirim aslında. Hangisi daha iyi sizce ? Bir de şunu sorayım Ssd alıp taktıktan sonra herhabgi bir formata ihtiyaç var mı ?

Kingston daha iyi bir marka Kioxia'ya göre ben olsam Kingston alırdım. SSD'yi windows diski olarak kullanmayacaksanız formata gerek yok ama disk yönetiminden yeni birim oluşturman lazım.

Kingston daha iyi bir marka Kioxia'ya göre ben olsam Kingston alırdım. SSD'yi windows diski olarak kullanmayacaksanız formata gerek yok ama disk yönetiminden yeni birim oluşturman lazım.
Sizin derken Samsung'dan bahsetmiştim.

Merhaba. Bütçenizi 100 TL aştığını biliyorum ama vatan bilgisayarda internet alışverişine özel olan indirimle 1400 TL'ye gelen 1TB Crucial P3 Plus var. Ben de bu gün sipariş verdim. Düşünebilirsiniz.

Amazon yurtışında 1300 TL civarında 970 EVO Plus bulunabiliyor. Yoksa da Exceria G2 1 TB veya Exceria Plus G2 1 TB alın. Kingston NV2 almayın.

Hocam bunda QLC NAND var. Çok iyi hızlar vermez. Tercih edilmemesi gereken bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…