PC toplarken Kioxia'nın Exceria model 500GB'lık SSD'sini almıştım fakat şu an daha 1.aydan doldu. Depolama ve oyunlar için bir SSD arıyorum. Bütçem 1000-1300TL arası.
2 M.2 yuvası var fakat birinde soğutucu blok var 2. alacağım SSD'yi soğutuculu mu almam gerek? Bu da 2.sorum.
Soğutucuya gerek yok. SSD kaç gb olsa iyi olur?PC toplarken Kioxia'nın Exceria model 500GB'lık SSD'sini almıştım fakat şu an daha 1.aydan doldu. Depolama ve oyunlar için bir SSD arıyorum. Bütçem 1000-1300TL arası.
2 M.2 yuvası var fakat birinde soğutucu blok var 2. alacağım SSD'yi soğutuculu mu almam gerek? Bu da 2.sorum.
Hocam biraz arşivci biriyim. Oyunları sil yükle yapmayı pek sevmiyorum. 1tb düşünüyorum o yüzden.Soğutucuya gerek yok. SSD kaç gb olsa iyi olur?
Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SAMSUNG 500GB SSD kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.
Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SAMSUNG 500GB SSD kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
Eğer 500 GB yeterli ise bu SSD kaliteli ve ömürlük gider diyebilirim ama 500 GB yetmez diyorsan arkadaşın attığı Kingston'u alabilirsin.
İndirim konusunda Kioxia G2 Plus ve attığınız modeli gördüm. 2sini de alabilirim aslında. Hangisi daha iyi sizce ? Bir de şunu sorayım Ssd alıp taktıktan sonra herhabgi bir formata ihtiyaç var mı ?Soğutucuya gerek yok. SSD kaç gb olsa iyi olur?
Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SAMSUNG 500GB SSD kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.
Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. SAMSUNG 500GB SSD kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da.Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
Eğer 500 GB yeterli ise bu SSD kaliteli ve ömürlük gider diyebilirim ama 500 GB yetmez diyorsan arkadaşın attığı Kingston'u alabilirsin.
Kingston daha iyi bir marka Kioxia'ya göre ben olsam Kingston alırdım. SSD'yi windows diski olarak kullanmayacaksanız formata gerek yok ama disk yönetiminden yeni birim oluşturman lazım.Hocam biraz arşivci biriyim. Oyunları sil yükle yapmayı pek sevmiyorum. 1tb düşünüyorum o yüzden.
İndirim konusunda Kioxia G2 Plus ve attığınız modeli gördüm. 2sini de alabilirim aslında. Hangisi daha iyi sizce ? Bir de şunu sorayım Ssd alıp taktıktan sonra herhabgi bir formata ihtiyaç var mı ?
Sizin derken Samsung'dan bahsetmiştim.Kingston daha iyi bir marka Kioxia'ya göre ben olsam Kingston alırdım. SSD'yi windows diski olarak kullanmayacaksanız formata gerek yok ama disk yönetiminden yeni birim oluşturman lazım.
Sizin derken Samsung'dan bahsetmiştim.
1tb olanı.Hocam o zaman Samsung daha iyi kesinlikle ama biri 500 GB diğeri 1TB karar sizin.
Hocam bunda QLC NAND var. Çok iyi hızlar vermez. Tercih edilmemesi gereken bir model.Merhaba. Bütçenizi 100 TL aştığını biliyorum ama vatan bilgisayarda internet alışverişine özel olan indirimle 1400 TL'ye gelen 1TB Crucial P3 Plus var. Ben de bu gün sipariş verdim. Düşünebilirsiniz.
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD NAND (Okuma 5000MB / Yazma 3600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD NAND (Okuma 5000MB / Yazma 3600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com