Merhaba efendim. 13 yıllık bilgisayarımı hala kullanıyordum. Önceden Windows 10 vardı. Sonra Windows 7'ye indirdim. Ama Windows 7 de kasmaya donmaya başladı. Şu an da ne yapsam diye düşünüyor duruyorum. Windows 7'yi korsan indirdim. Çünkü kredi kartım yok. Windows 8.1 kurar isem mecburi olarak korsan indireceğim. Sorum şu: Linux kurmalı mıyım? Yoksa Windows 8.1 korsan olarak indirip kullanmalı mıyım? Bilgisayarımda yaptığım işler.
Google'da dolanmak.
Steam'dan oyun oynamak.
Nadiren de olsa korsan oyun oynamak. Para yok para. Mecburum korsana. Ben de isterdim orijinal alıp da oynamayı.
Warband, Half-Life, CS:1.6 gibi oyunları Linux'ta da açarsın da çok fazla performans fark edeceğini sanmıyorum. Denemek istiyorsanız Linux kurun eğer hala kasarsa Windows 7'nin Home Basic, Starter gibi sürümlerini deneyin onlar daha hafif.
Warband, Half-Life, CS:1.6 gibi oyunları Linux'ta da açarsın da çok fazla performans fark edeceğini sanmıyorum. Denemek istiyorsanız Linux kurun eğer hala kasarsa Windows 7'nin Home Basic, Starter gibi sürümlerini deneyin onlar daha hafif.