Oyun Yapımı Önerisi

Daniel Saddler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar. Daha önce yaptığım Android platformlu oyunla Play Storeye atmadan 100,000 indirmeye ulaştım. 2D oyun yapıyorum ve sonuçta bu kısımda (Oyun Tavsiyeleri) oyun aradığınızdan size sormak istedim. 2D ne tarz oyunlar oynuyorsunuz veya elinizde olsa ne tarz 2D bir oyun yapardınız?

Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz işler ile uğraşan arkadaşlar umarım iyi yerlere gelirler. Strateji tarzı oyunlar popülerliğini yitirmez. Ama çeşit olarak çoklar. Bence strateji online tarzı oyun ile iyi bir seviyeye gelinebilir.

Clash Royale güzel bir oyundu, oynamışlığım vardır, kendi değerlerimiz üzerinden bu tip bir oyun yapabilirsin, ama bu oyun zor yapamam diyorsan, Metal Slug tarzı bir oyunda olabilir, birde yıllar önce oynadığım bir internet sitesi oyunu vardı, platform oyunuydu Türkçe desteğide vardı, tam adını hatırlamıyorum, ama hikâyeli bir oyundu, onu tavsiye edecektim adını hatırlamıyorum, neyse sana tavsiyem online oyun yapmandır, Not; yaptığın oyunun adını yazar mısın? Başarılar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı