Oyun yayını için i9 9900K mı, Ryzen 9 3900X mi?

Masaüstü PC'de hiç Wi-Fi kullanmamış biriyim. Wi-Fi ile bağlıyken, oyunlarda ping farkı olur mu?
Bu hiç araştırdığım bir konu değil. Ve kullanmadım da ama dizüstü bilgisayarları örnek olarak cevaplayacak olursam; eğer çok kaliteli bir Wi-Fi kartı var ise, o zaman ping farkı 2-3 olabilir. Kötü bir Wi-Fi kartı var ise, o zaman ping yükselebilir. Ek olarak, kullanılan modemin Wi-Fi gücünün kaç olduğu da önemli tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hiç araştırdığım bir konu değil. Ve kullanmadım da ama dizüstü bilgisayarları örnek olarak cevaplayacak olursam; eğer çok kaliteli bir Wi-Fi kartı var ise, o zaman ping farkı 2-3 olabilir. Kötü bir Wi-Fi kartı var ise, o zaman ping yükselebilir. Ek olarak, kullanılan modemin Wi-Fi gücünün kaç olduğu da önemli tabii.
Wi-Fi kartı değil de, anakart üzerindeki dahili Wi-Fi olucak bende. MSI MPG X570 Pro Carbon almayı düşünüyorum. Yani Wi-Fi olan anakartlar bize ne kolaylik sağlayacak ve ne artısı olacak? Bu olayı çözemedim. 😁
Bir yandan da, gereksiz yere fazla para mı vereceğim diye düşünüyorum.

Wi-Fi kartı değil de, anakart üzerindeki dahili Wi-Fi olucak bende. MSI MPG X570 Pro Carbon almayı düşünüyorum. Yani Wi-Fi olan anakartlar bize ne kolaylik sağlayacak ve ne artısı olacak? Bu olayı çözemedim. 😁
Bir yandan da, gereksiz yere fazla para mı vereceğim diye düşünüyorum.
Aslında ikisi arasında hiçbir fark yok. Sadece anakarta gömülü olanda Bluetooth var o kadar. Eğer kablo çekmek evinde sıkıntı yaratıyorsa Wi-Fi kullan. Kabloyu saklayabilirsen, Wi-Fi kullanmaya ne gerek var ki?

AMD seneye muhtemelen soket değiştirecek. X570 gereksiz masraf.

Her türlü, anakarttan beklentinizi karşılar. Güzel bir Wi-Fi kartı da alırsınız, olur biter.

AMD seneye muhtemelen soket değiştirecek. X570 gereksiz masraf.

Her türlü, anakarttan beklentinizi karşılar. Güzel bir Wi-Fi kartı da alırsınız, olur biter.
AMD seneye değişse bile, ben senelerce değişmeyeceğim 😁
3900x işlemci alacağım, bayağı götürür beni. PCI 4.0 için X570 tabanlı topluyorum.

Hocam attığım anakart ile bu sizin her türlü işinizi görür. Bence devasa O.C. yapılmayacaksa RAM veya SSD takviyesi yapılabilir.
Hocam attığım anakart ile bu sizin her türlü işinizi görür. Bence devasa O.C. yapılmayacaksa RAM veya SSD takviyesi yapılabilir.
Hocam kart 2.4 GHz hızında stabil değilmiş. İsterseniz, bütçe sıkıntısı yoksa x570 alın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı