Rehber Steam Oyun yayınlarken bilinmesi gerekenler

İlettiğiniz kanalın "Steamworks Nasıl Kayıt Olunur" videosunda "Ücretli bir oyun satacaksanız bir şirketinizin olması gerekiyor" diye bir cümle kuruyor ve kayıt olurken de Şirket Yapısı kısmına "Sahis Sirketi" bilgisini giriyor. Fakat @developper'ın söylediğine göre şirket açmadan da oyun yayınlanabiliyor. Buradaki Şirket Yapısı gibi bilgileri nasıl dolduracağımız konusunda kafam biraz karıştı açıkçası.

S- Şirket Yapısı kısmına ne girmek gerekiyor?
C- Orada yeterince acik bir sekilde soylemis aslinda. Eger sitketin yoksa yani bireysel olarak basvuruyorsan Şahıs Şirketi yaz demiş. Yani bu sahis sirketinin olmasi gerektigi anlamina gelmiyor.

S- Vergi ödemesini nereden takip edip nasıl ödemek gerekir. Bilginiz var mıdır?
C- O konuda yeterli bilgim yok malesef.
Fakat vergi muafiyet belgesini arastirmani tavsiye ederim.

Kafan karismasin. Takildigin yerde sor yardimci olayim.

Bu arada yeni bir oyun yaptim. Demosu yayinlandi. İndirip arkadaslarinizla deneyebilirsiniz. İndirme boyutu sadece 63MB. Gelismelerden haberdar olmak icin de "İstek Listenize" ekleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Teşekkürler, sanırım ilkten şirketsiz ilerleyip eğer işler iyi giderse biriken tutarı çekmek için şahıs şirketiyle ilerleyeceğim. Vergiler konusunda rahat etmek için en iyisi bu gibi görünüyor

Bu arada oyunun demosunu denedim, tatlı görünüyor. Oyun ağ üzerinden oynandığından henüz oyuncu olmadığı için tam anlamıyla deneme fırsatım olmadı. Teknik anlamda birkaç önerim olabilir belki, bunların iletilebileceği bir yer varsa oradan iletebilirim müsait zamanda.

İstek listeme ekledim, umarım iyi satışlar yaparsın

Banka bilgilerini doldururken dolar hesabı olan bir iban numarası vermeniz gerekiyor. TL hesabına steam ödeme yapmıyor. İlk ödemelerde düzeltme konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin. Önerim Ziraat, Halk yada İş bankası üzerinden dolar hesabı açmanız. Ayrıca ilerde şirket kimin adına kurulacaksa iban numarası o kişiye ait olması daha iyi olur. ve en önemli tavsiye emekli birinin üzerine şirket açmanız daha iyi olacaktır. Bağkur ile sorun yaşamamanın en temiz yolu bu

Aynen en mantıklı o şekilde olur. Ayrıca ödeme limitini de 1000$ yapabilirsin. Daha önceki mesajlarda nasıl yapılacağı vardı.

Önerilerini ve geribildirimlerini istersen demo sayfasının altına inceleme yazısı yazarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

ya da youtube trailer videosu altına yorum atarak yapabilirsin
Ayrıca yeni bir Discord kanalı oluşturdum. Topluluk arttıkça oyuna davet kanalından yeni oyuncular bulabilirsin.
Sunucu davet kodu: NgeYnhEUHC

Şimdilik geçici olarak bu şekilde bildirim yapabilirsin. İstek listesi ve incelemen için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Hortlatıyorum konuyu ama fatura kendi üzerimize olması şart mı? Adres aynı olsa yeterli mi yoksa?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…