codeX.or Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Ubisoftan brawhalla için oyun kodu aldım 109 TL'ye oyun kodu vermedi, oyunu Ubisoft Connect üzerinden mi oynamalıyım? Ya da para iadesi alabilir miyim?
Ubisoftan brawhalla için oyun kodu aldım 109 TL'ye oyun kodu vermedi, oyunu Ubisoft Connect üzerinden mi oynamalıyım? Ya da para iadesi alabilir miyim?
Mertcan Bektaş Kilopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 Mail göndermiş olabilirler. Orada da yoksa ubisoft destek yardımcı olacaktır.
codeX.or Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 Mertcan Bektaş dedi: Mail göndermiş olabilirler. Orada da yoksa ubisoft destek yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam full İngilizce ve çeviremiyorum sayfada Türkçe olmuyor. Konu hakkında bilgi sahibiyseniz iletişim kurup sorunu beraber çözebiliriz.
Mertcan Bektaş dedi: Mail göndermiş olabilirler. Orada da yoksa ubisoft destek yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam full İngilizce ve çeviremiyorum sayfada Türkçe olmuyor. Konu hakkında bilgi sahibiyseniz iletişim kurup sorunu beraber çözebiliriz.
TheFearless Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 codeX.or dedi: Hocam Full İngilizce ve çeviremiyorum sayfada Türkçe olmuyor. Konu hakkında bilgi sahibiyseniz iletişim kurup sorunu beraber çözebiliriz. Genişletmek için tıkla... Sayfanın ekran fotoğrafını alıp Google'a görseli yüklersen çevirebilirsin.
codeX.or dedi: Hocam Full İngilizce ve çeviremiyorum sayfada Türkçe olmuyor. Konu hakkında bilgi sahibiyseniz iletişim kurup sorunu beraber çözebiliriz. Genişletmek için tıkla... Sayfanın ekran fotoğrafını alıp Google'a görseli yüklersen çevirebilirsin.