Oyun zevklerimiz uyuşuyor mu?

Aslında uyuşuyor Doom Eternal bitirdim GTA'da Online oynuyordum BF1 story mode bitirdim Rise of the Tomb Raider bitirdim A Way Out'ta bitti arkadaşla Titanfall 2 de bitti Hitman 1 2 3 onlarda bitti. mafia 1 de oda bitirmiştim.
Futbol var diye uyuşmuyor demiştim yoksa 40 tane oyun attım elbet sevdiğin vardır :D

Hocam bitirdiğiniz oyunları yazarsanız daha iyi anlaşabiliriz bence. Ben her şeyi oynarım yani oynadığınız şeylerle ben pek bağdaşmam.

Mafia 1 def Edition RDR2 Batman tüm serisi AC Odyssey AC Unity AC Black Flag AC Rogue AC Syndicate BF1 BF 5 Call of Duty Modern Warfare tüm oyunları Doom Eternal GTA San Andreas GTA 4 Stray Tomb Raider yeni oyunlardan son 3 MGS5 Watch Dogs Legion Hotline Miami Katana Zero The Forest Far Cry 5 coffe talk 2 ve daha sayamadığım tonlarca oyun.

Mafia 1 def Edition RDR2 Batman tüm serisi AC Odyssey AC Unity AC Black Flag AC Rogue AC Syndicate BF1 BF 5 Call of Duty Modern Warfare tüm oyunları Doom Eternal GTA San Andreas GTA 4 Stray Tomb Raider yeni oyunlardan son 3 MGS5 Watch Dogs Legion Hotline Miami Katana Zero The Forest Far Cry 5 coffe talk 2 ve daha sayamadığım tonlarca oyun.
Hocam yarı yarıya uyuşuyor gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı