- RAM
- Kingston Fury Beast 16GB (2x8) 3200MHz CL16
- SSD veya HDD modeli
- Crucial P2 1 TB 2400/1800 MBs NVMe M.2
- Ekran kartı
- Inno3D RTX3060 Twin x2 12GB 192Bit GDDR6(LHR)
- Anakart
- Asus B450M-Dragon 4400MHz (OC) DDR4 AM4 mATX
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5600 3.5GHZ 35MB AM4 65W
Oyuna girince 2-3 dakika sonra, render yaparkende %80'e falan gelince ekranda "no signal" yazısı çıkıyor ve ekranım gidiyor. Bilgisayarı kapatıp tekrar açana kadar da gelmiyor. Farklı bir ekran kartı taktığımda sisteme sorunsuz render yapıp oyuna girebildim. Ekran kartındaki sorun ne olabilir?
Yazılımsal ya da donanımsal olarak ne olduğunu nasıl öğreneceğim? Ekran kartı yanmış olsa mantıken hiç gelmemesi lazım görüntünün ya da ekran kartı ile alakalı hiçbir şey yapamamam lazım. Ama renderda falan da yine hızlı bir şekilde normal Render'ı yaparken sonlara doğru gidiyor ekran. Test ettiğim diğer ekran kartı RX550 ve ekstra güç PIN'i takmak gerekmiyor. Sistemi 1 yıldır kullanıyorum ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.
Yazılımsal ya da donanımsal olarak ne olduğunu nasıl öğreneceğim? Ekran kartı yanmış olsa mantıken hiç gelmemesi lazım görüntünün ya da ekran kartı ile alakalı hiçbir şey yapamamam lazım. Ama renderda falan da yine hızlı bir şekilde normal Render'ı yaparken sonlara doğru gidiyor ekran. Test ettiğim diğer ekran kartı RX550 ve ekstra güç PIN'i takmak gerekmiyor. Sistemi 1 yıldır kullanıyorum ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.
Son düzenleyen: Moderatör: