K kamatullah Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2017 #1 Dün toplama bilgisayarımı topladım, fakat herhangi bir oyuna girince kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor. Sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2017
Dün toplama bilgisayarımı topladım, fakat herhangi bir oyuna girince kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor. Sorun ne olabilir?
lTheMachine Megapat Katılım 12 Kasım 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2017 #2 Psu yetersiz olabilir
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 4 Kasım 2017 #3 Tam sistemi yazar mısın? Kapatıyor mu direk? Reset mi atıyor? Yoksa mavi ekran mı veriyor?
.Neo. Kilopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 559 Çözümler 6 4 Kasım 2017 #4 kamatullah dedi: Dün toplama bilgisayarımı topladım, fakat herhangi bir oyuna girince kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Eğer sistem özelliklerini söyler misin?
kamatullah dedi: Dün toplama bilgisayarımı topladım, fakat herhangi bir oyuna girince kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor. Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Eğer sistem özelliklerini söyler misin?