ImmuneSyndrome
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Engineer
Arkadaşlar merhabalar. Twitch'te yayınlar yapıyorum. 4K ekrana sahibim ekran kartım 2070 Super. Ekran kartına aldırmayın oyunları 4K'da oynamıyorum 2K da oynuyorum 6800XT için aldığım bir ekran kendisi. Olayın özüne dönüyorum dediğim gibi 4K bir ekranım var ve ben oyunları 2K'da oynuyorum burada hemfikiriz. Oyun oynarken bireyselde hiçbir problem yok. Hatta LoL yayınlarında dahil olmak üzere (4k oynuyorum lolü) bir sıkıntı yaşamıyorum drop yok bir problem yok. Chat ekranında da bir problem yok. Fakat başka bir oyun oynamaya başladığımda özellikle Cyberpunk, Black Desert gibi oyunları oynamaya başladığımda aşırı derecede yayında droplar oluyor. İzlenmeyecek seviyede. Ayarlarımı sizlere burada belirtiyorum. Bit Rate 6000, video giriş 4K, çıkış 1080p. Streaming ayarlarımda da sorun olduğunu düşünmüyorum. Çoğu yayıncının ayarlarına baktım. Herkes normal bir şekilde yayın yaparken benim yayın aşırı derecede donma yapıyor. Bunun sebebi ekrandan mıdır yoksa benim ayarlarımda bir problem var yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yemek üzereyim çünkü.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: