Oyunbüfem.com'dan FIFA 2019 Alınır mı?

• Konuyu başlatan mxddw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 5.215

mxddw

Hectopat
Daha fazla  
Oyunbüfem.com'dan ucuz bir FIFA 19 buldum. Sizce almalı mıyım kimse bununla soru sormamış. Öğrenciyim bütçem kısıtlı kazık yemek istemiyorum onlara sorduğumda yabancı ülkelerden hesap alıp satıyorlarmış. Oyunun fiyatı 130 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu döviz kurunda güncel bir oyunu o kadar fiyata satamazlar.
Fifa 19 Satın Al, Origin CD Key| 43% İndirim - DurmaPLAY
FIFA 19

Steam, Origin hesabı satıyorum ayağına milleti kandırmaya çalışan bir siteye benziyor.
PC Hesapları
FIFA 19 - PS4
Konsol oyunlarının 300-400 ₺ bulduğu zamanlarda ise 130 ₺ tamamen kazıklama amacıyla yapılmış.

Screenshot.png

Aslında yerli platin.ru gibi bir şey müşteri memnuniyeti öldüğünü gördüm. Araştırmaya devam ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar! Oyunbufem.com adıyla yazıyoruz. Bazı sorularınıza cevap vermek istedik. Şimdiye kadar 1100'ün üzerinde sipariş teslim ettik ve müşterilerimizin çoğu oyunlarınızı sorunsuz şekilde oynamaktadır. Son dönemlerde ağırlıklı olarak Ps4 oyunlarına döndük ve artık kutulu oyunlar da satıyoruz. Sitemiz üzerinden güncel oyunların kutulu sürümlerine de ulaşabilirsiniz. Dijital ürünlerimizde ise değişim garantisi olup müşterilerimize en kısa sürelerde cevap vermeye çalışıyoruz. Bazı durumlarda bu imkansız olabiliyor fakat elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızdan emin olabilirsiniz.
Not: Bu bir reklam yazısı değildir. Kendimizi ifade etme ihtiyacı hissettik :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı