"Oyuncu Bilgisayarı" adı altında satılan sistemler

Makaleler
1
Arkadaşlar Letgo'da olsun, Sahibinden'de olsun çok karşılaşıyorum. Bir tanesinin ekran görüntüsünü atayım;

4B024D5E-7C1F-4B18-855D-39D2F9B8D59D.jpeg

Görünümü böyle. Büyük iktimalle 720 ya da 768p bir monitöre sahip ve gördüğünüz üzere ekipmanlar da dandik. Fakat buna rağmen fiyatı; her şey dahil olarak makul olabilir. Fakat benim takıldığım nokta “Oyuncu Bilgisayarı” adı altında satılması. Bilgisayar özellikleri böyle;

96053ABC-F26A-431B-AB3C-86E0FC94A348.png

Sanki bir Turbox edasıyla hiçbir şey parçanın detayı verilmemiş. Ben iyi niyetli yaklaşarak şöyle söyleyeyim; bence cahillikten dolayı bu ad altında satıyorlar. 2.El olarak satanlar için söylüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu tarz ilanları çok gördüğüm için ve artık her birine cevap vermek istediğim için "Adalet Bekçisi" adı altında bir hesap açtım. Fiyatını çok yüksek koyup bu kadar kötü özellikli bilgisayarları satmaya çalışanları sorguya çekiyorum ama genelde engelliyorlar ya da benim bir şey bilmediğimi söylüyorlar. Ben de 2.el bilgisayar aldım sahibindenden. 1600TL'ye i5 6500 ve GTX750Ti ekran kartına sahipti. Ayrıca 8GB RAM'e sahipti ve adam yanında monitör de vermişti. Ben bu fiyata böyle bir sistemi almışken bu ilanları gördüğümde gülmeden edemiyorum.

Arkadaşlar Letgo'da olsun, Sahibinden'de olsun çok karşılaşıyorum. Bir tanesinin ekran görüntüsünü atayım;

Eki Görüntüle 309060

Görünümü böyle. Büyük iktimalle 720 ya da 768p bir monitöre sahip ve gördüğünüz üzere ekipmanlar da dandik. Fakat buna rağmen fiyatı; her şey dahil olarak makul olabilir. Fakat benim takıldığım nokta “Oyuncu Bilgisayarı” adı altında satılması. Bilgisayar özellikleri böyle;

Eki Görüntüle 309062

Sanki bir Turbox edasıyla hiçbir şey parçanın detayı verilmemiş. Ben iyi niyetli yaklaşarak şöyle söyleyeyim; bence cahillikten dolayı bu ad altında satıyorlar. 2.El olarak satanlar için söylüyorum. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
750 Tİ ve G3258 tabanlı 8GB RAM bulunan çift monitörlü, G213 ve MSI DSB1 + SS Siberia olan sistemi 1700 e sattım, millete bak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı