Oyuncu ekipmanları önerisi

Ayaz gms

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Kasam için ekipmanlar alacağım ve size danışmak istedim kendi sectiklerimi burada belirteceğim aynı fiyata daha iyisi varsa önerir misiniz?

Monitör.
AOC 24.5" 25G4sxu 0.3ms 310Hz HDMI, DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming monitör.

Mouse.
VXE R1 Wireless mouse.

Klavye.
MCHOSE G75 Pro ( kablosuz bağlanti seçeneği ve F tuşlari olan bir klavye istediğim için bunu seçtim [onerebileceginiz Türkçe klavye varsa oda olabilir] )

Kulaklık.

ATK Mercury gene bunu da kablosuz tercih ettim.

Bunlarin yerine onerebileceginiz ekipmanlar var mı? Klavye Türkçe olmasını isterdim.

Kulaklığı bilmem ama klavye ve fareyi çok güzel seçmişsiniz alabilirsiniz sorun yok. Monitöründe incelemesini görmüştüm geçen renk gamutu vs. iyiydi alınır.

Merhaba. Kasam için ekipmanlar alacağım ve size danışmak istedim kendi sectiklerimi burada belirteceğim aynı fiyata daha iyisi varsa önerir misiniz?

Monitör.
AOC 24.5" 25G4sxu 0.3ms 310Hz HDMI, DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming monitör.

Mouse.
VXE R1 Wireless mouse.

Klavye.
MCHOSE G75 Pro ( kablosuz bağlanti seçeneği ve F tuşlari olan bir klavye istediğim için bunu seçtim [onerebileceginiz Türkçe klavye varsa oda olabilir] )

Kulaklık.

ATK Mercury gene bunu da kablosuz tercih ettim.

Bunlarin yerine onerebileceginiz ekipmanlar var mı? Klavye Türkçe olmasını isterdim.

Kulaklık oldukça iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı