Hiçbiri
Ben şahsım adına Xprime Oyuncu Koltuğu Modellerini öneriyorum. Neden mi?
2 Yılı aşkın süredir kullanıyorum inanılmaz memnunum. bel ağrılarım son buldu en önemli doktorum önerdi. Sebebi ise Ortopedik açıdan Smart Sünger Teknolojisine sahip tek koltuk markası olması. Yani düzenli kullanım ile vücudunuza göre şekil alan bir koltuk yani size özel koltuk.
Ben uzun saatler pc başında vakit geçiren biri olarak kesinlikle diğer markaları da kullandım ama bel ve vücut ağrılarımı yok eden tek marka Xprime oldu. Bu arada 7 ay önce Xprime magnetherapy bel yastığı da extra aldım. İnanılmaz etkisini gördüm diyebilirim. Bu sebepten dolayı Tavsiye ediyorum.
Sağlığınızı düşünüyorsanız eğer Xprime tercih edilebilir. Ben Xprime Titan modelini kullanıyorum komple kumaş modelini. Çok Memnunum Linki ni bırakıyorum.
Ürün Açıklamasında Videolu Ürün incelemesi var birde Resimli Müşteri ve kullanıcı yorumları var.
XPrime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu 5400-GT + Moleküler Smart Sünger Teknolojisi ile Türkiye'nin En İyi Fiyat Performans Oyuncu Koltuğudur!
xprime.com.tr
Bu arada Extra yazıcam Calitte markasından direk uzak durun. Adamların iskeleti bile Koturplak Ahşap ve dansite 32 Dansite. Piyasada sanırım dünyanın en dandik markası olan bir rebelx oyuncu kolruğu var. Adamlar bırakın konturplakı net söylüyorum Sunta malzemeden yapıyor
Ekonomik diye millet alıyor ama kesinlikle uzak hatta göz ucu ile bile bakılmaması gereken bir marka diyebilirim.
Sunta Nedir arkadaşım ya, internette bir ton 3 ayda oturma alanı kırıldı şikayetleri var.