Bütçe
6000
bu koltuğu önerir misiniz? 10 bine kadar bütçe ile mantıklı olur mu
İkea'ya markus modeline bakmaya gittim. Karşısında adore mobilya vardı. Onlarca koltuğa oturdum bu modeli gerçekten efsane. Markus falan getir götürünü yapar. Mağazada nakit 9500'e veriyorlar taksitli biraz daha pahalı.

Bugün benim warrior aragorn geldi, elbette kış olduğu için terleme olmadi ama kumasin yapisi beni digerlerine gore daha az terletir şeklinde düşündürdü.
Hocam koltuktan memnun musunuz? nasıl rahat mı ?

Hiçbiri :)

Ben şahsım adına Xprime Oyuncu Koltuğu Modellerini öneriyorum. Neden mi?
2 Yılı aşkın süredir kullanıyorum inanılmaz memnunum. bel ağrılarım son buldu en önemli doktorum önerdi. Sebebi ise Ortopedik açıdan Smart Sünger Teknolojisine sahip tek koltuk markası olması. Yani düzenli kullanım ile vücudunuza göre şekil alan bir koltuk yani size özel koltuk.

Ben uzun saatler pc başında vakit geçiren biri olarak kesinlikle diğer markaları da kullandım ama bel ve vücut ağrılarımı yok eden tek marka Xprime oldu. Bu arada 7 ay önce Xprime magnetherapy bel yastığı da extra aldım. İnanılmaz etkisini gördüm diyebilirim. Bu sebepten dolayı Tavsiye ediyorum.

Sağlığınızı düşünüyorsanız eğer Xprime tercih edilebilir. Ben Xprime Titan modelini kullanıyorum komple kumaş modelini. Çok Memnunum Linki ni bırakıyorum.

Ürün Açıklamasında Videolu Ürün incelemesi var birde Resimli Müşteri ve kullanıcı yorumları var.

Bu arada Extra yazıcam Calitte markasından direk uzak durun. Adamların iskeleti bile Koturplak Ahşap ve dansite 32 Dansite. Piyasada sanırım dünyanın en dandik markası olan bir rebelx oyuncu kolruğu var. Adamlar bırakın konturplakı net söylüyorum Sunta malzemeden yapıyor :) Ekonomik diye millet alıyor ama kesinlikle uzak hatta göz ucu ile bile bakılmaması gereken bir marka diyebilirim. :) Sunta Nedir arkadaşım ya, internette bir ton 3 ayda oturma alanı kırıldı şikayetleri var.
Çok fazla şikayet var hocam bu markada, kesinlikle uzak duracağım.

Son düzenleme:
Hocam koltuktan memnun musunuz? Nasıl rahat mı?

Hocam daha yeni henüz, Hawk Fab kullanan arkadasim biraz sert dedi, ben plastik sandalyeden geçtiğim için güzel tabii ki. Rahatlik olarak en rahati degildir bundan yola çıkarsak bu bütçede. Onun dışında vidaları vs dandik değildi ağırdı, koltuğun kendisi de ağır bu bence iyi bir gösterge. Kolacaklar derseniz ne sert ne yumusak olan bir mazemeden yapılmis. Plastik olduğundan mütevellit olacak ki kolacaklar oynama yapıyor. Kumasini sorarsanız bana göre koltuktaki en iyi seylerden biri kumaşı. Ben full kumaş olan Fabric gri aldim, terletmeye karsi dirençli olduğunu hissettiriyor kumaşı. Daha aklima gelen. Arkama yaslandigimda bir tik esneme payi var ama normal sanırım bu. Sirtima ciddi faydası oldu koltuğun. Daha önce cok fazla agrim vardi ama şu an oldukca azaldı.

Hocam daha yeni henüz, Hawk Fab kullanan arkadasim biraz sert dedi, ben plastik sandalyeden geçtiğim için güzel tabii ki. Rahatlik olarak en rahati degildir bundan yola çıkarsak bu bütçede. Onun dışında vidaları vs dandik değildi ağırdı, koltuğun kendisi de ağır bu bence iyi bir gösterge. Kolacaklar derseniz ne sert ne yumusak olan bir mazemeden yapılmis. Plastik olduğundan mütevellit olacak ki kolacaklar oynama yapıyor. Kumasini sorarsanız bana göre koltuktaki en iyi seylerden biri kumaşı. Ben full kumaş olan Fabric gri aldim, terletmeye karsi dirençli olduğunu hissettiriyor kumaşı. Daha aklima gelen. Arkama yaslandigimda bir tik esneme payi var ama normal sanırım bu. Sirtima ciddi faydası oldu koltuğun. Daha önce cok fazla agrim vardi ama şu an oldukca azaldı.
Hocam bir kaç sorum olacak, model benimde hoşuma gitti çünkü;
1- Kaç derece geri yaslanabiliyorsunuz ? Yatabiliyor musunuz ?
2- Ayaklık aldıysanız, bazıları ayaklığın kendi kendine düştüğünü söylemiş, böyle bir şey sizde var mı ?
3- Ben adonis serisi düşünüyorum, çok bir fark var mıdır ?

Hocam bir kaç sorum olacak, model benimde hoşuma gitti çünkü;
1- Kaç derece geri yaslanabiliyorsunuz ? Yatabiliyor musunuz ?
2- Ayaklık aldıysanız, bazıları ayaklığın kendi kendine düştüğünü söylemiş, böyle bir şey sizde var mı ?
3- Ben adonis serisi düşünüyorum, çok bir fark var mıdır ?
Hocam ayaklık ray seklinde açılıyor yani kisaca kapanacak bir yapisi yok, belki geriye kacabilir ama oda oyle kolay olcak bişey değil görünen. Belki baska modelin ayaklıklari farklı olabilir.

Özellikle ayaklığı açıp birşeyler izledim bugün, koltuğu da bayagi yatırarak ama yatak gibi dümdüz oluyor mu bilmiyorum denemedim ama bayağı arkaya yattığını düşünüyorum.

Adonis ile arasında yastıkların sekli itibariyle fark var gördüğüm kadarıyla, size hangisi uyar bilemem ama yastıklar küçük gelirse vs. her sekilde cozulmesi daha kolay seyler muhtemelen.

Ptt awm de ayaklik dahil full kumaş olarak indirimli fiyatın da altında aldım ben. Mobilya keyfi adli satıcı firmanin kendisi sanırım yani güvenilir, ben ordan aldım.

Hocam koltuktan memnun musunuz? nasıl rahat mı ?

Ben dahil sanırım 10 dan fazla rakadaşım dostum kullanıyor. Herkes memnun iken artık dijitalin gerçekliğinin kaybolduğu Rakip markaların birbirine karalamalar yaptığı bu dönemde hangi şikayetten bahsediyorsunuz. Atalarımız ne güzel demiş, Meyve veren ağaç taşlanır diye.

Burada gerçek kullanıcı yorumlarını paylaşıyor isek şunu net bir şekilde kullanan arkadaşlarımdan ve şahsım adına çok kaliteli ve ergonomik bir marka. Xprime Markasını tek kelime ile koltuk konusunda tavsiye ederim. Gidipte 3 kuruşluk influncerlar kullanıyor diye hawk dır xdrive gibi markalara para vermem. Akıllı adam şunu bilir. Rekllama verdikleri paraları ve koltukların paralarını size sattıkları koltuklara iteliyorlar. Xprime ise bu noktada öyle herkeste yok. Kullanan influncerlar da akıllı ve sağlığını düşünenler. Paraya tama etmeyenler. Sağlığınızı kaç paraya satarsınız sorusunu bu influncerlara sormak lazım :)

Onun için Xprime diyorum.

Geri
Yukarı