Oyuncu koltuğu önerisi

MustafaTokgöz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG B850-E
AMD RYZEN 7 7800X3D
ZOTAC 5070 Tİ
LİAN Lİ VİSİON COMPACT
Merhaba, oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum fakat çok kararsız kaldım. Sağlamlık ve konfor ergonomi açısından hangi koltuğu almalıyım?

Bütçe: 8-9K

Boy ve kilo orantınıza göre oyuncu koltuğu seçmeniz lazım.

Ben kendime 5 ay önce

https://app.hb.biz/jTK9Mb8iserb

linkteki ürünü 6bin₺ aldım. Gayet memnunum. Ürünü alırken oturma kısımlarının deri olmamasına dikkat edin derim.

Boy ve kilo orantınıza göre oyuncu koltuğu seçmeniz lazım.

Ben kendime 5 ay önce

https://app.hb.biz/jTK9Mb8iserb

Linkteki ürünü 6bin₺ aldım. Gayet memnunum. Ürünü alırken oturma kısımlarının deri olmamasına dikkat edin derim.

Bu ürünün toryum modelinden farkı nedir acaba bir de bu üründe kumaş olmadığı suni deri olduğu söyleniyor?

Bu ürünün toryum modelinden farkı nedir acaba bir de bu üründe kumaş olmadığı suni deri olduğu söyleniyor?
Boy 172 cm kilo ise 88

Boy 172 cm kilo ise 88.

Google'da xDrive boy kilo önerisi diye araştırma yaparsanız resmi web sitelerindeki önerilerini dikkate alın derim. Ayrıca suni deri koltukları da almamanızı öneririm. Suni deri koltuk alan arkadaşlarım yaz aylarında çok terleme yaşadıklarını söylüyor. Dolayısıyla önerim kumaş olan modelleri tercih etmeniz.

Çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için

Bende xdirve 15'li kullanıyorum çok rahat 6-7 saat aralıksız oturunca bir uyuşukluk oluyor o kadar :D bildiğim kadarıyla zaten sancak-toryum-15'li modelleri arasında sadece tasarım farkı var. Hangisinin boyutu size uygunsa alın sıkıntı yaşamazsınız.

Bende bir yerde öyle duymuştum sizde öyle söyleyince aydınlandım iyice teşekkürler

Fashcolle markası son günlerde gündemde ne düşünüyorsunuz?

Bende bir yerde öyle duymuştum sizde öyle söyleyince aydınlandım iyice teşekkürler.

Fashcolle markası son günlerde gündemde ne düşünüyorsunuz?

Hocam markayı tam bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem. Fiyatları uygun kaliteli gözüküyorlar, yorumları da çok iyi. Bence şans verilebilir globe Pro Black modeli ile Black star ışıklı modeli benim ilgimi çekti.

Ya bunların fiyatı niye bu kadar yüksek anlamıyorum en ucuzu 6 7binden başlıyor 20 bine kadar var. 10 bin liraya oturma grubu satılıyor la bizim burada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı