Fashcolle Globe Pro modeli bugün evime geldi. Kurulum kısmı başta kafa karıştırıcıydı ama kurulum şemalarının mantığını anlayınca 1 saat sürmeden kurulumu yaptım. Burada yazdığım mesajlarda da bahsettiğim plastik ayak konusundaki tereddütüm ürün elime gelince tamamen geçti. Ayağın amortisör oturan yeri metal ve bacak kısımları elinize aldığınızda metal hissi veriyor. Ayağın altına bakmasanız metal zannedersiniz düz plastik değil yani. Kol dayama kısımları hawk fab serisindeki gibi yumuşak yani kolunuzu dirseğinizi ağrıtmayacak şekilde. Deri kalitesinden çok anlamıyorum bu yüzden iyidir kötüdür diyemeyeceğim. Bu model alınır mı diye bir başlık açmıştım orada müsait bir zamanda detaylı inceleme yazısı yazabilirim.
Bugün bende xDrive Toryum modelini teslim aldım herkes sırt kısmı zor takılıyor yazmış ben sırtı kolçaktan daha kolay taktım. Bugün denedim ürün güzel ve rahat geldi gibi kullandıkça belli olacak artık.
Fashcolle Globe Pro modeli bugün evime geldi. Kurulum kısmı başta kafa karıştırıcıydı ama kurulum şemalarının mantığını anlayınca 1 saat sürmeden kurulumu yaptım. Burada yazdığım mesajlarda da bahsettiğim plastik ayak konusundaki tereddütüm ürün elime gelince tamamen geçti. Ayağın amortisör oturan yeri metal ve bacak kısımları elinize aldığınızda metal hissi veriyor. Ayağın altına bakmasanız metal zannedersiniz düz plastik değil yani. Kol dayama kısımları Hawk Fab serisindeki gibi yumuşak yani kolunuzu dirseğinizi ağrıtmayacak şekilde. Deri kalitesinden çok anlamıyorum bu yüzden iyidir kötüdür diyemeyeceğim. Bu model alınır mı diye bir başlık açmıştım orada müsait bir zamanda detaylı inceleme yazısı yazabilirim.
Memnun musunuz acaba? Bende dynamic modeli yerine sizin aldığınız modeli almak istiyorum ama hiç deneyimleyip yorum yapan olmadığı için kararsız kaldım. Arkadaşım dynamic modelini aldı o memnun ama ben koltuk tipini sevemedim bir türlü
Memnun musunuz acaba? Bende dynamic modeli yerine sizin aldığınız modeli almak istiyorum ama hiç deneyimleyip yorum yapan olmadığı için kararsız kaldım. Arkadaşım dynamic modelini aldı o memnun ama ben koltuk tipini sevemedim bir türlü
POBO Gri Desen Oyuncu Koltuğu Çok fonksiyonlu oyun sandalyesi Pu deri koltuk bilgisayar büro Koltuğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Aynı model 3380TL. Fascholle 3900TL. Çin'den getirip satıyorlar.
İlk deneyimlerim koltuk çok güzel ve rahat sadece oturma kısmı sizi başta sıkıyor dar olarak sonra alışıyorsunuz. Tek cümle ile özetleyecek olursam boşuna gidip 10k 15k bayılmayın alın bu koltuğu rahatınıza bakın.
İlk deneyimlerim koltuk çok güzel ve rahat sadece oturma kısmı sizi başta sıkıyor dar olarak sonra alışıyorsunuz. Tek cümle ile özetleyecek olursam boşuna gidip 10k 15k bayılmayın alın bu koltuğu rahatınıza bakın.
Önceki mesajınızı yeni gördüm. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben ayak uzatma kısmını çekince direkt çıkıyor bunu çok öne çekince çıkmaması için herhangi bir sabitleme var mı bilmiyorum sizde de mi aynı?
Önceki mesajınızı yeni gördüm. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben ayak uzatma kısmını çekince direkt çıkıyor bunu çok öne çekince çıkmaması için herhangi bir sabitleme var mı bilmiyorum sizde de mi aynı?
Şuan evde değilim eve gidince atıyım ama zaten vidaların hepsini deneyin sadece birisi olacaktır onu sıkın gitsin onun amacı sadece o demir oradan çıkmasın diye. Başka bir işlevi yok.
Şuan evde değilim eve gidince atıyım ama zaten vidaların hepsini deneyin sadece birisi olacaktır onu sıkın gitsin onun amacı sadece o demir oradan çıkmasın diye. Başka bir işlevi yok.