Oyuncu koltuğu önerisi

Hocam markayı tam bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem. Fiyatları uygun kaliteli gözüküyorlar, yorumları da çok iyi. Bence şans verilebilir globe Pro Black modeli ile Black star ışıklı modeli benim ilgimi çekti.
Ben de bu modeli (globe pro black) sipariş etmeyi düşünüyorum. Genel yorumlar iyi 5 bin tl gibi bir fiyata metal iskeletli (sadece ayaklar plastik) ayak uzatma aparatlı geriye yatabilen bi koltuk bulamadım. Benim için tereddüt uyandıran şey satış sonrası destek ve derinin ömrü

Son düzenleme:
Ben de bu modeli (globe pro black) sipariş etmeyi düşünüyorum. Genel yorumlar iyi 5 bin tl gibi bir fiyata metal iskeletli (sadece ayaklar plastik) ayak uzatma aparatlı geriye yatabilen bi koltuk bulamadım. Benim için tereddüt uyandıran şey satış sonrası destek ve derinin ömrü
Hocam deri ömrü ortalama tahminimce 4-5 yıla kadar çok rahat gider. Ayak uzatma aparatı da bence kesinlikle lazım ben şahsen çok ihtiyaç duyuyorum.

Ben de bu modeli (globe Pro Black) sipariş etmeyi düşünüyorum. Genel yorumlar iyi 5 bin TL gibi bir fiyata metal iskeletli (sadece ayaklar plastik) ayak uzatma aparatlı geriye yatabilen bir koltuk bulamadım. Benim için tereddüt uyandıran şey satış sonrası destek ve derinin ömrü.

Bu güzelse bende alayım.

Bu güzelse bende alayım.
Birkaç sitedeki ürün yorumlarına baktım sadece onun dışında detaylı bir bilgi bulamadım bu model için. Markanın diğer modellerinin inceleme videoları falan var ama globe pro için sadece değerlendirme yorumlarına ulaşabildim. Yazdığım gibi plastik ayak ve suni deri olması düşündürüyor ama bu fiyat bandında içime sinen başka bir model bulamadım. Varsa sizin de öneriniz bir model ona da bakabilirim.

Fashcolle markası gözüme çarptı iyice fakat xDrive kadar kaliteli olup dayanıklı ve ergonomik olur mu bilemiyorum açıkçası. Ama ayak uzatma desteği çok hoşuma gitti tüm koltuklarda olması gerekenlerden bir özellik bence

Fashcolle markası gözüme çarptı iyice fakat xDrive kadar kaliteli olup dayanıklı ve ergonomik olur mu bilemiyorum açıkçası. Ama ayak uzatma desteği çok hoşuma gitti tüm koltuklarda olması gerekenlerden bir özellik bence
Çok yorum olmadığı için ben de tereddüt yaşıyorum. xDrive bilinen bir marka benim tercih sebebim maliyet ve ayak uzatmalı metal iskeletli bir model arayışım olacak ama bununla birlikte bütcem maksimum 6 bin tl bunu da 5000tlye alabiliyorum. Şuan kararsızım ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Çok yorum olmadığı için ben de tereddüt yaşıyorum. xDrive bilinen bir marka benim tercih sebebim maliyet ve ayak uzatmalı metal iskeletli bir model arayışım olacak ama bununla birlikte bütçem maksimum 6 bin TL bunu da 5000TL'ye alabiliyorum. Şu an kararsızım ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Hocam zaten Trendyol'dan alıyorsunuz alın bakın 1-2 gün geçsin aşırı rahatsız geliyorsa kolaylıkla iade edebilirsiniz. Markaya ön yargılı bakmaya gerek yok, ve XDrive'de en kaliteli koltukları üretmiyor sonuçta. xDrive ile fashcolle oyuncu koltukları arasında çok fark yok kullanılan amortisörler mekanizmalar aynı, kolçaklar aynı, tek bilmediğim nokta süngeri oda yüksek ihtimalle aynı kalitedir.

Bu ne aga hepsine bakıyorum bütün markalarda 5 10 15 binlik ürünlerin hepsinde 100 kişi çok iyi demiş 80 kişi çok kötü demiş, kumaşı kötü diyen var çok dar diyen var, hiç rahat değil diyen var, parçalar birbirine uymuyor diyen var... Bu kadar olumsuz yorum olan başka bir ürün görmedim hayatımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı