Oyuncu koltuğu para israfı mı?

Kiss0fdeath

Kilopat
Arkadaşlar Zio'dan yaklaşık 13 bin liralık koltuk sipariş vermeyi düşünüyorum fakat sizce gerek var mı ne düşünüyorsunuz? Daha önce oyuncu koltuğu benzeri bir koltuk kullanmıştım fakat çok fazla geriye doğru esnediğim için koltuğu kırmıştım. Sizce almaya değer mi?

Arkadaşlar Zio'dan yaklaşık 13 bin liralık koltuk sipariş vermeyi düşünüyorum fakat sizce gerek var mı ne düşünüyorsunuz? Daha önce oyuncu koltuğu benzeri bir koltuk kullanmıştım fakat çok fazla geriye doğru esnediğim için koltuğu kırmıştım. Sizce almaya değer mi?

Oyuncu moyuncu koltuğu almayın sakın kendim kullanıyorum xDrive atak serisinden. İlk zamanlarda rahat geliyor fakat sonradan adamı yoruyor ve bayıyor üstüne deriyse terletiyor yaz aylarında. Ergonomik ve kumaş bir ofis koltuğu alın rahatınıza bakın.

Kaliteli bir koltuk alırsanız kullandığınız her gün için üreticiye dua edersiniz. Benim aldığım Hawk marka oyuncu koltuğu bel ağrılarımı oldukça azaltmıştı.

Oyuncu moyuncu koltuğu almayın sakın kendim kullanıyorum xDrive atak serisinden. İlk zamanlarda rahat geliyor fakat sonradan adamı yoruyor ve bayıyor üstüne deriyse terletiyor yaz aylarında. Ergonomik ve kumaş bir ofis koltuğu alın rahatınıza bakın.
Birde pratik bir şey de değil hani taşıması zor ağır hareket ediyor temizliği zor uğraşırsın yani.

Var mı öneriniz peki ? İkea'da şunu buldum mesela. Ne dersiniz?

Kaliteli bir koltuk alırsanız kullandığınız her gün için üreticiye dua edersiniz. Benim aldığım Hawk marka oyuncu koltuğu bel ağrılarımı oldukça azaltmıştı.
Öneriniz var mı hocam ? Zio düşünüyordum ben.

Oyuncu koltuğundan ziyade ergonomik ofis veya makam koltuğu alırsanız daha dayanıklı bir ürün almış olursunuz.
Bu tür koltuk satın aldığınızda vida ve somun yerlerini makine yağı veya dengi bir yağla yağlamanızı tavsiye ederim. Yoksa birkaç ay sonra koltuk gıcırdıyor diye dert yanarsınız.
Oyuncu koltuklarında oturduğunuz oturak kısmının ve sırt kısmının malzeme kalitesi önemli. Ülkemizde ya sunta ya da kalitesiz MDF kullanılıyor. Birkaç yıl içinde esneyen, vidalanan yerlerin parçalanarak dağıldığı bir durumla karşılaşabilirsin.
Önerim ergonomik ofis koltukları.

Yeni konular

Geri
Yukarı