Oyuncu koltuğu ve oyuncu masası yaptırmak

easlan34

Kilopat
Yer
Ümraniye
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba oyuncu koltuğu ve masası satış işine girmek istiyorum üretimi kendim yaptıracağım isteğim özelliklerde ve boyutlarda. Bunun için kullanıcı araştırması yapmak istiyorum oyuncu koltuğu ve masasında aradığınız özellikleri boyutları aklınıza gelebilecek her türlü isteği buraya yazarsanız ona göre ürünler çıkartmak istiyorum. İlgilenen yazan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar merhaba oyuncu koltuğu ve masası satış işine girmek istiyorum üretimi kendim yaptıracağım isteğim özelliklerde ve boyutlarda. Bunun için kullanıcı araştırması yapmak istiyorum oyuncu koltuğu ve masasında aradığınız özellikleri boyutları aklınıza gelebilecek her türlü isteği buraya yazarsanız ona göre ürünler çıkartmak istiyorum. İlgilenen yazan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Şimdiden hayırlı olsun, bol kazançların olsun kargo ile gönderim varsa ilk müşterin ben olurum yeni bilgisayar aldım güzel bir masa da almam gerekli uzunluğu 130 cm böyle raflı bütün ekipmanlarımı koyabileceğim. Yazın yaşama bölgem olacak çünkü.

Teşekkür ederim henüz araştırma ve yapabilir miyiz acaba kısmındayız eğer başlarsak neden olmasın :) herkesin zevkleri farklı olabiliyor kimisi bol raflı isterken ( bende o şekilde olsun isterim ) kimisi rafsız isteyebiliyor ergonomik isteyen olabilir büyük bir masa isteyen olabiliyor. Aynı şekilde koltukta ayaklık olsun isteyen olabilir olmayabilir şeklinde. Bu yüzden kullanıcıların ne tür istekleri var onu ölçmek istiyoruz daha sonrasında birkaç prototip yaptırıp başlayacağız inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı