Oyuncu koltukları konforsuz mu?

HOcam oyuncu koltukları ergonomiklikten biraz yoksunlar. Montajda sökmekte sizi en fazla hidrolik aparatı ayaklardan çıkarmak zorlar. Onun da videoları var nasıl sökülebileceğine dair zarar vermeden. Ama bir çekice ihtiyacınız olabilir. Monte de olsa demonte de olsa koltuklar ağır oluyor.

Ayrıca asla ve asla tam deri koltuk almayın. Mümkünse oturma ve sırt kısımları en azından kumaş olsun.

HOcam oyuncu koltukları ergonomiklikten biraz yoksunlar. Montajda sökmekte sizi en fazla hidrolik aparatı ayaklardan çıkarmak zorlar. Onun da videoları var nasıl sökülebileceğine dair zarar vermeden. Ama bir çekice ihtiyacınız olabilir. Monte de olsa demonte de olsa koltuklar ağır oluyor.

Ayrıca asla ve asla tam deri koltuk almayın. Mümkünse oturma ve sırt kısımları en azından kumaş olsun.

Ben de kumaş düşünüyorum, yani açıkçası ofis koltuklarına baktım ama olumsuz yorumları çok.
IKEA markus var ama 11k yapıyor ve çok pahalı :( seduna thundur Pro baktım önermeyen de çok. Düz mutfak sandalyesi kullanıyorum yoruldum artık

Ben de kumaş düşünüyorum, yani açıkçası ofis koltuklarına baktım ama olumsuz yorumları çok.
IKEA markus var ama 11k yapıyor ve çok pahalı :( seduna thundur Pro baktım önermeyen de çok. Düz mutfak sandalyesi kullanıyorum yoruldum artık

Hocam sandalyeniz kumaş ve idare eder bir yapıda olduğu sürece bu iki ürün ile zaten çokça rahat edeceksiniz. Ben saatlerce bunlar sayesinde rahatça çalışabiliyorum.

Hocam sandalyeniz kumaş ve idare eder bir yapıda olduğu sürece bu iki ürün ile zaten çokça rahat edeceksiniz. Ben saatlerce bunlar sayesinde rahatça çalışabiliyorum.

Peki bu söylediklerinizi alırsam koltuk almamın bir anlamı var mı?
Daha uygun bir şey alıp bunları taksam daha iyi olur mu?

Peki bu söylediklerinizi alırsam koltuk almamın bir anlamı var mı?
Daha uygun bir şey alıp bunları taksam daha iyi olur mu?
HOcam yani 20 30K bandında süper ergonomik koltuklar var. Hatta daha da pahalıya. Maalesef bütçe dahilinde alınacak bir koltuğu bu iki ürün ile uzun saatler kullanılabilir hale getiriyorsunuz.

1.82 85 kiloyum hocam.

Hocam yani 20 30k bandında süper ergonomik koltuklar var. Hatta daha da pahalıya. Maalesef bütçe dahilinde alınacak bir koltuğu bu iki ürün ile uzun saatler kullanılabilir hale getiriyorsunuz.

Benim normal fileli koltuğum var biraz çok oturunca ağrım oluyor kalçada sizce bunları alırsam rahat eder mi?

1.82 85 kiloyum hocam.

Benim normal fileli koltuğum var biraz çok oturunca ağrım oluyor kalçada sizce bunları alırsam rahat eder mi?
Rahat edeceğinizi düşünüyorum hocam. Çünkü visco yastığın kalınlığı çok güzel .Aynı zamanda hafızalı ve yumuşak bir sünger.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı