Oyuncu kulaklığının mikrofon kısmı ısınıyor

289120

Hectopat
Katılım
25 Kasım 2019
Mesajlar
3.519
Makaleler
2
Çözümler
11
7.1 Gaming kulak üstü kulaklığım var. Mikrofon kısmı çok ısınmış el yakacak dereceye kadar. Kulaklık neredeyse 3 4 yıllık. Bilgisayarım laptop zarar vermiş midir ve o kulaklığı kullanmaya devam edeyim mi? Aldığım hata fotoğrafını internetten buldum öyle bir hata almıştım ve resete basmıştım.

1618697506972.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, tavsiyem devam etmeyin. USB portta güç dalgalanması oluşmuş. Muhtemelen kulaklıkta sorun var. Isınması da normal değil. Bende de USB girişli kulaklık var. Bu şekilde sorun ile karşılaşmadım.
 
Bilinmeyen USB aygıtı, bağlantı noktasının sağlayabileceğinden daha fazla güç tüketiyor demiş. Bu sebepten dolayı da ısınmaya yol açıyor olabilir.

Başka bir cihaz bağlayın. Zarar verip vermediği ortaya çıkar. Cihaz sürekli ısnıyorsa arızalı olabilir. Kullanılmanızı tavsiye etmem.
 
Zarar verip vermediğini biz bilemeyiz. Cihaza farklı aygıtlar bağlayıp deneyebilirsiniz. Sorun çıkarmazsa herhangi bir zarar vermediğini anlamış olursunuz. Kendiniz test etmeniz gerekiyor.

Düşük bir ihtimal, fakat emin olmanız açısından daha iyi olur.

Hocam farklı aygıtlar derken? Fare falan bağlıyorum jackli kulaklık bağladım bir sorun çıkmadı.
 
Zarar verdiğini zannetmiyorum hocam. Kendini korumaya almış olabilir. Fare çalışıyorsa zaten problem olmaz. Dediğim gibi kulaklığı kullanmayı tavsiye etmem.
 

Geri
Yukarı