Oyuncu laptop almak mı mantıklı masaüstü oyuncu PC mi?

Laptopun parçalarını değiştiremeyeceğiz.
Masaüstünün önü açık.
Hangisini almak mantıklı fiyat ya da performans olarak.
Laptopu istediğin yere götürüyorsun avantajı da bu.
Kafam çok karışık bulamıyorum hangisini alacağımı.
Duruma göre değişir hocam bence. Örnek verecek olursam, ben üniversite öğrencisiyim ve şehir dışında okuyorum. Aynı zaman da laptop'a ihtiyacım vardı. Bu yüzden, hem ders yapabileceğim hem de oyun oynayabileceğim bir cihaz satın almıştım. Lenova IdeaPad L340 ;
-NVIDIA GTX 1650
-Intel i5 9300h
-DDR4 16 GB RAM

Masaüstü alın hocam. Isınma sorunu daha az.

Çok seyahat etmem Twitch yayını açacağım falan hangisi daha avantajlı olur performans olarak?
Masaüstü hocam.

Mini sistem toplarsanız kasayı yanınızda taşıyabilirsiniz ama gittiğiniz yerde ekran olması gerekiyor, onun dışında masaüstü sistem daha iyidir tabii ki.
Taşınabilir monitör satın alıp bu sorunu çözebilir aslında.
Çok seyahat etmem. Twitch yayını açacağım falan. Hangisi daha avantajlı olur performans olarak?

Kesinlikle masaüstü.

Mini sistem toplarsanız kasayı yanınızda taşıyabilirsiniz ama gittiğiniz yerde ekran olması gerekiyor, onun dışında masaüstü sistem daha iyidir tabii ki.

Benim de hayalim böyle konsol boyutunda veya gerçekten küçük taşınabilir bir küp bilgisayar. Ekran olayı taşınabilir monitörler var. Banggood'dan falan 13-14 inçlik 4K var taşınabilir monitörler var onlardan alıp bağlanabilir. Tabi daha büyüklerde var ama araba yoksa taşıması sıkıntı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı