Oyuncu laptoplarından hangisi tercih edilir?

Alttaki Victus düşünebilir aslında bütçe zorlanırsa ancak üstteki akakçe linkindeki ürün i7 imiş. Bildiğim kadarıyla geçenler skandal bir haberle i7 ve i9'ların 13. ve 14. nesillerinin fabrikasyon hatalı olduğunu izlemiş ve duymuştum. O nedenle intele çekimser yaklaşıyorum. Teşekkürler

Alttaki Victus düşünebilir aslında bütçe zorlanırsa ancak üstteki akakçe linkindeki ürün i7 imiş. Bildiğim kadarıyla geçenler skandal bir haberle i7 ve i9'ların 13. ve 14. nesillerinin fabrikasyon hatalı olduğunu izlemiş ve duymuştum. O nedenle intele çekimser yaklaşıyorum. Teşekkürler
Mobil tarafta sorun o kadar büyük değil, o modelde sorun yaşama ihtimaliniz az.

PC almak istemiyorum çünkü hem üniversite hem de gaming için kullanacağım. Ayrıca şehir dışında okuyacağım için taşınabilir bir cihaz olması lazım maalesef.
laptop demek istedim 4 tarafıda hava alan yanları hava alan laptop

Mobil tarafta sorun o kadar büyük değil, o modelde sorun yaşama ihtimaliniz az.
Hocam Intel o sorunu tamamiyle cozmedi mi?

Aradaki 2000 ila 4000 TL'lik fark zannedersem 4070 olmasından kaynaklı. 4070 ve 4060 ekran kartları arasında laptop düzeyinde çok bir fark mı? Yani sırf 4070 için ekstra 5000 TL değer mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1725032507934.png

Anladım yani Victus modellerin havalandırma tasarımı güzel olmadığından, dört yanı açık modellere bak demek istemişsiniz anlamamışım 😅. Teşekkür ederim.
Çok güzel indirim olması lazım victus alman için iyi fiyat bulursan alınır. Yoksa o havalandırma sistemiyle her sene temizletmezsen victus çok ısınır. Dediğim gibi alırsan 2-3 sene serin serin idare edersin bende Dell g15 var 2 senedir sıcaklıklar aynı.

Atilan Predator gayet iyi, hem paneli kaliteli hem de donanim olarak iyi. Tavsiye

Hocam Intel o sorunu tamamiyle cozmedi mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eki Görüntüle 2298181

Attığınız video'yu izledim ekstra
bu video'yu da izledim.
Anladığım kadarıyla verdiğim para ile doğru orantılı fps artışı sağlıyor. Açıkçası bu durumda düşünmek kalıyor. Çünkü laptoplar çok uzun ömürlü ürünler değiller genel olarak. Teşekkür ederim bilgiler için.

Çok güzel indirim olması lazım victus alman için iyi fiyat bulursan alınır. Yoksa o havalandırma sistemiyle her sene temizletmezsen victus çok ısınır. Dediğim gibi alırsan 2-3 sene serin serin idare edersin bende Dell g15 var 2 senedir sıcaklıklar aynı.
Listede gördüğünüz ve bahsettiğiniz 4 tarafı da hava alan laptop var mı?

Atilan Predator gayet iyi, hem paneli kaliteli hem de donanim olarak iyi. Tavsiye ederim.
Listemdeki 2 numaralı Acer Nitro hakkında bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı