Oyuncu laptopu almak mantıklı mı?

Bütçe
40000

BarışBskn

Decapat
Arkadaşlar oyuncu laptopu almayı planlıyorum. Tam 15 sene boyunca Gaming sistem kullandım. Evleneceğim ve eskisi gibi oyun oynamıyorum. Sizce günde 1-2 saat oyun oynamak için laptop almak mantıklı olur mu? Oynadığım oyunlar ise AAA oyunlar. Aşırı hevesliyim. PC'yi satalı 1 aydan fazla oldu. Çünkü girmiyorum artık. Bir de laptop taşıma konusunda çok işimi görecek. Ekstra kız arkadaşımla bir yerlerde film dizi vs izlemek güzel geliyor. Bütçem 40k. Sadece laptop deneyimleri olan arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum.

Hazır sistem önermeyin. Sebebi ise 5000 serisi vs çıkacak diyorlar.5060/5070 tarzı kartlar çıkarsa o zaman almayı mantıklı bulurum. Sanırım laptoplara 5000 serisi daha geç gelecek. Öyle değilse de bilgilendirin.

Arkadaşlar oyuncu laptopu almayı planlıyorum. Tam 15 sene boyunca Gaming sistem kullandım. Evleneceğim ve eskisi gibi oyun oynamıyorum. Sizce günde 1-2 saat oyun oynamak için laptop almak mantıklı olur mu? Oynadığım oyunlar ise AAA oyunlar. Aşırı hevesliyim. PC'yi satalı 1 aydan fazla oldu. Çünkü girmiyorum artık. Bir de laptop taşıma konusunda çok işimi görecek. Ekstra kız arkadaşımla bir yerlerde film dizi vs izlemek güzel geliyor. Bütçem 40k. Sadece laptop deneyimleri olan arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum.

Hazır sistem önermeyin. Sebebi ise 5000 serisi vs çıkacak diyorlar.5060/5070 tarzı kartlar çıkarsa o zaman almayı mantıklı bulurum. Sanırım laptoplara 5000 serisi daha geç gelecek. Öyle değilse de bilgilendirin.
Performans konusunda mobil oldukları için performansları düşük oluyor. Ve bazen kasa gibi kullanma hevesin geliyor. Tabii herkeste farklılık gösterir.
Mesela normalde laptopu olan biri sadece mouse alır birde soğutucu alır öyle kullanır belki fakat bende monitör falanda var. Kısacası laptop yerine kasam varmış gibi kullanıyorum. Heves.
Bu kişiden kişiye değişiklik gösterir tabiiki. Fakat Laptop piyasası pahalı. 4060 bir sistemi 20 bine bile toplayabilecekken 4060'lı sistemler laptoplarda 30 bin. Ve o kadarda performanslı olmuyor tabiiki. Evleneceğinize göre oyunuda çok oynamazsınız bundan dolayı performans çok umrunuzda olmaz ise aynı zamanda kız arkadaşınızla film falan izlerken laptopu taşımanız gerekebileceği için laptop çok daha mantıklı bir seçim. Ama yok çok taşımam diyor iseniz ve oyun için performans düşünüyorsanız kasa. Ama bu bütçeye güzel laptoplar olur bundan dolayı laptop almak daha mantıklı.
Aklımda önerecek bir laptop yok.

Performans konusunda mobil oldukları için performansları düşük oluyor. Ve bazen kasa gibi kullanma hevesin geliyor. Tabii herkeste farklılık gösterir.
Mesela normalde laptopu olan biri sadece mouse alır bir de soğutucu alır öyle kullanır belki fakat bende monitör falan da var. Kısacası laptop yerine kasam varmış gibi kullanıyorum. Heves.
Bu kişiden kişiye değişiklik gösterir tabii ki. Fakat laptop piyasası pahalı. 4060 bir sistemi 20 bine bile toplayabilecekken 4060'lı sistemler laptoplarda 30 bin. Ve o kadar da performanslı olmuyor tabii ki. Evleneceğinize göre oyunuda çok oynamazsınız bundan dolayı performans çok umrunuzda olmaz ise aynı zamanda kız arkadaşınızla film falan izlerken laptopu taşımanız gerekebileceği için laptop çok daha mantıklı bir seçim. Ama yok çok taşımam diyor iseniz ve oyun için performans düşünüyorsanız kasa. Ama bu bütçeye güzel laptoplar olur bundan dolayı laptop almak daha mantıklı.
Aklımda önerecek bir laptop yok.

Öncelikle teşekkür ederim. Evet eskisi gibi oyun oynamam. 4060 bir GPU'ya sahip laptop gayet işimi görür diye düşünüyorum. 5000 serisi laptoplar 6 aydan önce gelmez sanırım. Bende bir gamepad ve mouse alıp yoluma bakacağım. Evlendikten sonra zaten PS5 de alacağız ekstra olarak Pro'yu bekliyoruz. Laptop ve PS5 Pro güzel ikili olur gibi.

4060 laptop araştırmaya başlayım en iyisi.

Alırsam 4060 laptop en az 3-4. sene götürür.

Öncelikle teşekkür ederim. Evet eskisi gibi oyun oynamam. 4060 bir GPU'ya sahip laptop gayet işimi görür diye düşünüyorum. 5000 serisi laptoplar 6 aydan önce gelmez sanırım. Bende bir gamepad ve mouse alıp yoluma bakacağım. Evlendikten sonra zaten PS5 de alacağız ekstra olarak Pro'yu bekliyoruz. Laptop ve PS5 Pro güzel ikili olur gibi.

4060 laptop araştırmaya başlayım en iyisi.

Alırsam 4060 laptop en az 3-4. sene götürür.

Abi senin hayattan bize de lazim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı