Oyuncu laptopu ile uzun süre oyun oynamak sorun oluşturur mu?

berkay975b

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar özellikleri Omen 16 32 GB RAM RX6600M ekran kartı Ryzen 7 5800H işlemci.

Oynadım tek oyun PUBG Mobile.

Bilgiysar sıcaklığı oyundayken maksimum 86 derece görüdüm onun haricinde ortalama 78-81 arasında gelip gidiyor.

Bu kadar oyun oynamam bilgisayarda herhangi bir soruna yol açar mı?

Bilgisayar özellikleri Omen 16 32 GB RAM RX6600M ekran kartı Ryzen 7 5800H işlemci.

Bilgiysar sıcaklığı oyundayken maksimum 86 derece görüdüm onun haricinde ortalama 78-81 arasında gelip gidiyor.

Hiçbir sorun olmaz, 90 derece üstüne çıkmadığı sürece bir şey olmaz.

Sonucta oyun icin tasarlanmış bir bilgisayar olduğu için abartılı şekilde ısınmadığı sürece herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum ama bilgisayarı serin tutmakta fayda var tabii ki.

Hiçbir sorun olmaz, 90 derece üstüne çıkmadığı sürece bir şey olmaz.
bir kere çıktını gördüm forza horizon 5 ultura grafiklerde 105 dereceye gördüm gibi kapattım oyunu sadece saniyelik olarak gömştüm direk kapattım zaten şuanda pubg mobile oynuyorum başka bir oyuna girmiyorum 90 derece oldunu hiç görmedim

Açmaz sadece yavaş yavaş bataryanız ölür.
Söylendiği gibi sıcaklıklar normal bir şey olmaz ama bataryanın ömrünü kısaltabilir.

Amd kendi verilerine göre işlemcin 105 dereceye kadar sorunsuz çalışaibliyor.
Söylediğin sıcaklıklar gayet normal herhangi bir sorunm olmaz ancak sıcaklıkları takip edip yükselme görürsen termal macun ve fan temizliği yapabilirsin.
1 ay önce aldım bilgisayarı

Söylendiği gibi sıcaklıklar normal bir şey olmaz ama bataryanın ömrünü kısaltabilir.
1 yıl kullanıp satacağım

Açmaz sadece yavaş yavaş bataryanız ölür
batayra ile ne alakası var ?

bir kere çıktını gördüm forza horizon 5 ultura grafiklerde 105 dereceye gördüm gibi kapattım oyunu sadece saniyelik olarak gömştüm direk kapattım zaten şuanda pubg mobile oynuyorum başka bir oyuna girmiyorum 90 derece oldunu hiç görmedim
105 derece sıkıntılıymış, zaten Pubg Mobile o bilgisayarı zorlayacak seviyede bir oyun değil. Daha serin çalışması lazım. Undervolt yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı