Site de kaçak hesap satıyorlar. O sattıkları Steam kodları da, içinde 1 ₺ oyunlar olan kod paketleridir. Bunları yabancılar da satıyor. İçlerinden iyi bir şey çıkacağını düşünerek almayın. Steam rastgele kod olayı, kumar mantığın da çalışıyor. Her zaman kasa kazanıyor. Bu tarz sitelerden, alışveriş yapmanızı önermem.
İnternet alışveriş yaparken, bir ürünün piyasa fiyatından %80 daha ucuza bulursanız uzak durun.
Oyun satın alacaksanız Steam, Epic Games, UPlay, Origin vb. sitelere bakın. Ayrıca Türkiye de satış yapan bilindik sitelere göz atın. Ucuz oyun arıyorsanız, indirim kovalayın. Yeni çıkan oyunların, eğer iyi bir satış rakamı elde ederlerse, ilk 6 ay indirime girmeyeceğinden emin olabilirsin.
Aşağıdaki siteleri daha önceden kullandım. Herhangi bir sorun yaşamadım.
PC oyunları, konsol oyunları, mobil oyunlar, TV-eğlence kodları, CD-Key, Epin, dijital kodlar, İlan Pazarı ve daha fazlası en uygun fiyatlarla Oyunfor.com'da
PC oyunlarından konsol oyunlarına, mobil oyunlardan TV-eğlence kodlarına, CD-Key'den Epin'e, dijital kodlardan ilan pazarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Bursagb ile eğlence dolu dünyaya bir adım daha yaklaşın!