Oyunda ailevi değerlerime küfür eden kişiye karşı hukuki süreç

İlişkiyi siz kuramamış olabilirsiniz. Ben anlatayım. Her ortamda çok rahat bir şekilde söven küfreden biri mahkeme masraflarıyla birlikte 8-10 bin lira para öderse, artık çok rahat küfredemez. Hani ne yapsanız boş demişsiniz ya! Ödeyeceği parayla bir ders almış olur. Anlattığım örnekte de köpekten şikayetçi olup hakaret eden kadın da masraf edip köpek beslemek zorunda kaldı. Bir sonraki sefer komşusuyla köpek yüzünden tartışmaya girmeden önce iki kere düşünür.
Davayı açan kişinin niyetinin bu olduğunu düşünmüyorum. Para koparmaktan bahsediyorum. Çünkü kişinin sadece buna odaklanmış bir yazısı var.
 
Son düzenleme:
Turuncu renkli forumda bu şekilde para basmayı ilke edinen birisi vardı. Bildiğim kadarıyla anlaştığı bi avukat vardı, o avukatı bulabilirsen git aç davayı 😀
Direkt turbo geldi aklıma.😂

Bahsettiğiniz o mu veya bu işlere hala devam ediyor mu bilmem.
 
Son düzenleme:
Bizim iş yerinde bir kadına telefonda böyle küfür etmişlerdi. Mahkemeye verdi, adam zaten önceden sabıkalıymış şimdi diğer dosyaları yeniden açıldı ve affedilmek üzere bekleyen suçlarıyla birlikte para cezası istendi. Ancak o parayı küfür yiyen değil devlet almış oldu.
 
dev1ce 1 yıl oynamadın yine formundasın.
Bizim iş yerinde bir kadına telefonda böyle küfür etmişlerdi. Mahkemeye verdi, adam zaten önceden sabıkalıymış şimdi diğer dosyaları yeniden açıldı ve affedilmek üzere bekleyen suçlarıyla birlikte para cezası istendi. Ancak o parayı küfür yiyen değil devlet almış oldu
Hocam para cezası olması şart değil. Para cezası almasa bile benim bu süreçte yaptığım masrafları ödemesi zorunlu değil mi ben öyle biliyordum?
 
Okuma yazmanız var ise 'bu gibi durumlardan çok rahatsızım ne yapmalıyım' gibi bir soru sormadım. Kırıldım falan da demedim, sinirlendim dedim. Belkide bana hiçbir etki etmedi açasım geldi açtım bu sizi ilgilendirmiyor. Sorduğum soru 'hukuki sürecin başlaması durumunda sonucu ne olur?' hocam. Yine okuma yazmanız var ise diğer arkadaşlar da burada bunun hakkında yorum yapıyor. Ayrıca hangi oyunu oynayacağımı da sormadım. Sorduğum soru hakkında fikriniz var ise söyleyin, yok ise sırf yorum yapmak için boş boş toxic yorumlar atmanıza gerek yok. İlgi alanınız olduğu farklı bir konuda yorum yapabilirsiniz.
Burada herkesin yorum yapabileceği bir konu açarsanız gayet de yorum yaparım karışamazsınız.
Eleştiri yaptım diye bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Hangi konuda yorum yapacağımı sana sormuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı