Oyunda Aşırı FPS Düşmesi

Reasy1

Kilopat
Makaleler
1
Oyun oynarken 50 civarındayken birden oyun donuyor hareket edilmez hale geliyor. O sırada FPS değeri 1 olarak gözüküyor donma 10 saniye sonra geçiyor ve normalde 50 FPS alırken 30'a düşüyor ve öyle kalıyor, nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun 420M'li laptopumda oluyor benim de. Donanımsal olduğunu düşünmeye başladım. Parçalarını kontrol ettirmende fayda var.

Evet ne yapmamı önerirsiniz bu arada yazmamışım satıcı 2 yıl garantili olduğunu ve işlemciyi de i5 4.nesil olduğunu 1 saat önce söyledi. İkinci el mi alayım bulabildiğiniz bir ilan var mı? Yoksa bahsettiğim satıcıdan mı alayım?

Şuan bakmaya fırsatım olmadı yarın akşam bakarım uygun olursam.

Hocam sizde Turbox mağdurusunuz değil mi öf onlar var ya

Ne yazık ki Sakarya için düzgün bi toplanmış pc ilanı göremedim.

Teşekkür ederim aradığınız için ben söyle bir bilgisayar buldum bu konumda var;

i5 650 sistemden i5 4. nesil sisteme geçme
Bende fikrimi değiştirdim eğer o bilgisayarcının önerdiği şey temiz sıkıntısızsa alın derim ama mümkünse testleri yapın Memtest86+, Crystal Disk Mark, HD Tune, Prime95, Cinebench R15 programlarıyla test edin hiçbirinde sıkıntı yoksa alabilirsiniz yok test edemem dersen işin şansa kaldı.

Temiz derken sıfır parça nasıl kirli olabilir ki? Bu testlerin sonucunun iyi olduğunu nereden anlayabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…