Oyunda atılan iftira yüzünden dava edilir miyim?

hoot owl

Decapat
Yaklaşık 15 dakika önce Haxball oynarken girdiğim bir serverda yasa dışı olarak sorgu yapan 2 admin vardı. Odaya giren bazı kişilerin IP'sini alıp dava ettiklerini söylüyorlardı ve benim de IP adresimi yazdı ve sonra bir admin fake chat ile ben Allah'a, dini değerlere küfür etmişim gibi gösterip SS aldığını söyleyip dava edeceğini söyledi. Odadan çıktım, böyle konularda hassasım ve elim ayağım titriyor. Reşit değilim, dava edilir miyim? Ne yapmam gerek?

Yaklaşık 15 dakika önce Haxball oynarken girdiğim bir serverda yasa dışı olarak sorgu yapan 2 admin vardı. Odaya giren bazı kişilerin IP'sini alıp dava ettiklerini söylüyorlardı ve benim de IP adresimi yazdı ve sonra bir admin fake chat ile ben Allah'a, dini değerlere küfür etmişim gibi gösterip SS aldığını söyleyip dava edeceğini söyledi. Odadan çıktım, böyle konularda hassasım ve elim ayağım titriyor. Reşit değilim, dava edilir miyim? Ne yapmam gerek?
Kanıt yok neresiyle dava edecek? Hiçbir şey yapamaz max 14 yaşında çocuktur o admin. Kafaya takmaya değmez. Sallayın gitsin.

İçin rahat olsun bir şey olmaz :).

Bizde bu olaya benzer bir şakayı kıza yapmıştık ağlamıştı. Ama sonra tabii ki de gönlünü aldık ama yani bir şey olmaz dememize rağmen inanmiyordu 😂
Yani kısacası hiçbir şey olmaz böyle şeylerden boşuna korkmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı