Oyunda biri beni dava edebilir mi?

İstedigini yapsın bir şey olmaz. Karşılıklı bir şey. Hem sen onu dava edebilirsin. Oyun bozanlıktan dolayı.
Hayır edemezsiniz. Orada cezayı veren kişiler oyun yetkilileri. Oyunu oynamadan önce imzaladığınız oyun sözleşmesine bir açıp bakın derim. Ha adam sizi öldüreceğini söylüyordur kendinizi tehlike içinde hissediyorsunuzdur o zaman dava açabilirsiniz. Ama bu adam gitti karşı takıma bilerek öldü diye dava açamazsınız. Çünkü ilk cezayı vermesi gereken taraf Riot görevlileri.

Hayır edemezsiniz. Orada cezayı veren kişiler oyun yetkilileri. Oyunu oynamadan önce imzaladığınız oyun sözleşmesine bir açıp bakın derim. Ha adam sizi öldüreceğini söylüyordur kendinizi tehlike içinde hissediyorsunuzdur o zaman dava açabilirsiniz. Ama bu adam gitti karşı takıma bilerek öldü diye dava açamazsınız. Çünkü ilk cezayı vermesi gereken taraf Riot görevlileri.

Hayır edebilir.

Adam feedlemiş diyorsun. Kasten yaptıysa hakaret etme hakkın var.
İstersem 100000 kere ölürüm bana hiç bir şekilde hakaret edemezsiniz. Benim cezam sözleşmede bellidir, hakaretin cezası da bellidir. Hakaretin cezasının da hem oyun içinde hem yasalar önünde çok daha büyük olduğuna eminim :)

İstersem 100000 kere ölürüm bana hiçbir şekilde hakaret edemezsiniz. Benim cezam sözleşmede bellidir, hakaretin cezası da bellidir. Hakaretin cezasının da hem oyun içinde hem yasalar önünde çok daha büyük olduğuna eminim :)

Oyun huzurunu bozmaya devam ederseniz dava edilebilirsiniz. Yasalar kağıtlardan geçerli değildir.

Oyun huzurunu bozmaya devam ederseniz dava edilebilirsiniz. Yasalar kağıtlardan geçerli değildir.
Öyle bir şey olsaydı ben her gün 100 adet dava açmıştım şuan aldığım tazminatlardan dolayı Dubai'de Ferrari arabama binip geziyordum.

Eğer ses kaydı aldıysa dava edebilir veya chat üzerinden ekran fotoğrafı olursa dava edebilir ama hiçbir şey almadıysa bence bir şey olmaz çünkü elinde kanıt yok.

Ses kaydi ve benzer seyler yoksa rahat delil olmadigi için bir şey yapamaz ama ses kaydi fl varsa sanirim hakaretten tazminat davasi acabilir diye biliyorum.

Ses kaydı alınmadığı sürece sıkıntı yok.

Ekran görüntüsü aldım dedi ama sorun olur mu? Takmıyorum kafama dava olayını o zaman.
İstedigini yapsın bir şey olmaz. Karşılıklı bir şey. Hem sen onu dava edebilirsin. Oyun bozanlıktan dolayı.

Takmıyorum kafama o zaman.

İlk sana hakaret ettiyse birşey yapamaz.Ama sen adamın üstüne üstüne gidersen yine de dava açamaz sana öyle kolay kolay.Riot bu tür şirket bilgilerini vesayre gizli tutar kimseye vermez.Benden tavsiye,dava edicem diyenleri pek takma.Özellikle riot oyunlarında.Örnek olarak Supercell firmasından bahsedeceğim.Bir youtuberin oyuna giriş e-postası gözüktü ve hesabı kitlendi fazla giriş denemesinden.Supercellden talep etti ip adreslerini ve verdi.Dava da etti.
(Not:Kardeşimden biliyorum,linçlemeyin)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı