Oyunda birine ailevi küfür ettim

Biraz geç oldu ama 'sinirden'.

Sinir problemleri olan birisi varsa ya oyunu bıraksın ya da ağzını kapalı tutmayı öğrensin. Kusura bakmayın ama bana siniri bahane etmeyin. Şu yaşıma kadar asla hiçbir oyunca hiç kimseye küfür etmedim ki umarım etmem de. Ben hiç mi sinirlenmiyorum? Hayır sinirleniyorum ama küfretmiyorum. Bu biraz da kişiliğe ve o kişinin yapısına bağlı.
 
Kepçe operatörü evime hasar verdi yine küfür atmadım. Küfür atmak insanı mutlu mu ediyor? Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama yaptığınız hiç doğru değil.
 
Team Fortress adlı oyunda toxic bir adama sesli iletişim olarak ailevi küfür ettim ve dava açacağını söyleyip oyundan ayrıldı daha sonra bende korktum tabii ki de adama istek attım ve konuşmaya başladık yazılı olarak bana "IP adresin 1 yıl boyunca takip edilecek ve herhangi başka birisine küfür edersen hapis veya para cezasına çarptırılacaksın" dedi doğruluk oranı kaçtır? Her gün icimdeki bu dargınlık ile yaşamak istemiyorum.
IP izleme diye bir olayı yapacak kurum yok. Ama dava açarsa kazanır ve para ödemek zorunda kalırsın. Çünkü oyun kayıtlarında sesler mevcut.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı