Bir şey olmaz, bana öyle küfür eden veledi mahkemede de olsa iyi bir güzelce dövmeli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Adamına göre değişir o. Küçükse palavra olma ihtimali yüzde 99 ama Büyük birileriyse
Blöf yapıyordur ben sabah akşam söverim en küçük şeyde açarım ağzımı yumarım gözümü şimdiye kadar evime değil mahkeme celbi ihtar bile gelmedi.
Kanıtları dava durumunda oyun firmasından da alabileceklerini düşünüyorum.
Ne biliyim bana dedi işte yarın gelir evine savcılıktan bildiri falan dedi.Adamına göre değişir o. Küçükse palavra olma ihtimali yüzde 99 ama Büyük birileriyse
Blöf yapıyordur ben sabah akşam söverim en küçük şeyde açarım ağzımı yumarım gözümü şimdiye kadar evime değil mahkeme celbi ihtar bile gelmedi.
Ki çok başarılı olmuş.Korkutmak için söyleniyor genelde.
Sizin gibi biriyle tanışmak onurlandırır bizi, ülkeye sizin gibiler lazım.
Oyun firması yurtdışı kaynaklı ise alınamaz. Belki sunucuları Türkiye'de olsa yine bi nebze ama zaten Türkiye'ye resmi bi şekilde gelip sunucu açan kaç oyun var? Ki olsa bile firmanın kanıt vermeme hakkı da var. Zuladan vs. alınabilir ama diğer oyunlarda böyle bi şey olması imkansıza yakın.Kanıtları dava durumunda oyun firmasından da alabileceklerini düşünüyorum.
O da etti ancak. Eğer yazışma kayıtlarını oyun verirse onun küfürleri de gözükmez mi? O da aynısını ettiOyun firması yurtdışı kaynaklı ise alınamaz. Belki sunucuları Türkiye'de olsa yine bi nebze ama zaten Türkiye'ye resmi bi şekilde gelip sunucu açan kaç oyun var? Ki olsa bile firmanın kanıt vermeme hakkı da var. Zuladan vs. alınabilir ama diğer oyunlarda böyle bi şey olması imkansıza yakın.
Cezası çok az olur (100/250₺?), ana baba şiir yazdıysan tabi farklı. Gerçek hayatta hakaret davası nasıl işliyorsa dijitalde de öyle işliyor diye biliyorum, dijitale özel kanun yazacak halleri yok ya.
Transformice adlı 2D bir fare oyunuOyun firması yurtdışı kaynaklı ise alınamaz. Belki sunucuları Türkiye'de olsa yine bi nebze ama zaten Türkiye'ye resmi bi şekilde gelip sunucu açan kaç oyun var? Ki olsa bile firmanın kanıt vermeme hakkı da var. Zuladan vs. alınabilir ama diğer oyunlarda böyle bi şey olması imkansıza yakın.
Cezası çok az olur (100/250₺?), ana baba şiir yazdıysan tabi farklı. Gerçek hayatta hakaret davası nasıl işliyorsa dijitalde de öyle işliyor diye biliyorum, dijitale özel kanun yazacak halleri yok ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.